Vacatures in Groot-Ammers

Vind vacatures in Groot-Ammers

Op zoek naar uitdagende vacatures in Groot-Ammers? Ontdek hier diverse mogelijkheden, of je nu timmerman, monteur, of service engineer wilt worden. Bij Werken met Passie hebben we boeiende vacatures voor verschillende achtergronden, of je nu net van school komt of een afgeronde mbo- of hbo-opleiding hebt. Vind jouw ideale vacature en neem contact met ons op voor meer mogelijkheden.

Openstaande vacatures in Groot-Ammers

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau in de regio Groot-Ammers

Wij zijn hét detacheringsbureau in de omgeving van Groot-Ammers. Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor en managementfuncties ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten een stap extra en helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken met Passie gaat samen met jou op zoek naar de baan die bij jou en jouw ambities past. En we zorgen ervoor dat jij met veel plezier aan de slag kan. Ons team is betrokken, gedreven en betrouwbaar en we kunnen niet wachten om kennis te maken. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk en dat onderscheidt ons als uitzendbureau.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ
Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl