Vacatures in Sliedrecht

Werken in Sliedrecht

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan in Sliedrecht? Dan ben je bij Werken met Passie aan het juiste adres. Hier vind je al onze vacatures in Sliedrecht en in de regio van Sliedrecht. Vind de vacature die het beste bij je past, solliciteer direct op je nieuwe droombaan en wie weet werk jij straks in één van de mooiste Drechtsteden!

We hebben altijd een baan die bij jou en jouw ambities past. Een nieuwe fulltime baan dicht bij huis? Werken met Passie heeft de leukste vacatures, zowel voor schoolverlaters zonder diploma als mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Bekijk de vacatures en misschien zit jouw droombaan ertussen.

Zit jouw droombaan in Sliedrecht er niet tussen? Neem dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen met het vinden van een vacature in Sliedrecht die het beste bij je past!

Openstaande vacatures in Sliedrecht

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau in regio Sliedrecht

Wij zijn hét detacheringsbureau in de omgeving Sliedrecht. Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor en managementfuncties ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten een stap extra en helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken met Passie gaat samen met jou op zoek naar de baan die bij jou en jouw ambities past. En we zorgen ervoor dat jij met veel plezier aan de slag kan. Ons team is betrokken, gedreven en betrouwbaar en we kunnen niet wachten om kennis te maken. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk en dat onderscheidt ons als uitzendbureau.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ
Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl