Vacatures Gorinchem

De nieuwste vacatures in Gorinchem

Heb jij altijd al willen werken in Gorinchem, maar ben je jouw droombaan nog niet tegengekomen? Werken met Passie heeft leuke en uitdagende vacatures, zowel voor schoolverlaters zonder diploma als voor mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Of je nu aan de slag wilt als productiemedewerker of monteur, of juist energie krijgt van het werken als taxateur. Dankzij onze persoonlijke aanpak vinden wij een baan die bij jou en jouw ambities past. Staat jouw ideale werkplek er niet tussen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Actuele vacatures in Gorinchem

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau in regio Gorinchem

Wij zijn hét detacheringsbureau in de omgeving Gorinchem. Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor en managementfuncties ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten een stap extra en helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken met Passie gaat samen met jou op zoek naar de baan die bij jou en jouw ambities past. En we zorgen ervoor dat jij met veel plezier aan de slag kan. Ons team is betrokken, gedreven en betrouwbaar en we kunnen niet wachten om kennis te maken. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk en dat onderscheidt ons als detacheringsbureau.

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ
Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl