Vacatures in Gorinchem

Werken in Gorinchem

Gorinchem is een plaats in de gemeente Zuid-Holland en telt ruim 37.000 inwoners. Gorinchem heeft een mooie historische binnenstad. Je wordt verrast door de mooie steegjes en gezellige haven. Zie jij het zitten om in dit leuke stadje te werken? In Gorinchem zijn er diverse vacatures in de techniek, ICT en logistiek. Naast dat er veel werkgelegenheid is in het centrum, zijn er ook veel bedrijven buiten het centrum gevestigd.

Zoek op onze website naar vacatures. Maak gebruik van de handige filters om gericht te zoeken naar jouw droombaan. Selecteer een vakgebied, of je fulltime of parttime wilt werken en wat jouw opleidingsniveau is. Laat je gegevens en cv achter en solliciteer eenvoudig op een vacature. Wie weet begin jij al snel aan je nieuwe droombaan.

Werken in de buurt van Gorinchem
Wil je je zoekgebied uitbreiden? Kijk dan ook eens naar onze vacatures in Werkendam of Leerdam.

De nieuwste vacatures in Gorinchem

Heb jij altijd al willen werken in Gorinchem, maar ben je jouw droombaan nog niet tegengekomen? Werken met Passie heeft leuke en uitdagende vacatures, zowel voor schoolverlaters als voor mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Of je nu aan de slag wilt als productiemedewerker of monteur, of juist energie krijgt van het werken als taxateur. Dankzij onze persoonlijke aanpak vinden wij een baan die bij jou en jouw ambities past. Staat jouw ideale werkplek er niet tussen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

No posts found

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau in regio Gorinchem

Wij zijn hét detacheringsbureau in de omgeving Gorinchem. Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor en managementfuncties ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten een stap extra en helpen je bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken met Passie gaat samen met jou op zoek naar de baan die bij jou en jouw ambities past. En we zorgen ervoor dat jij met veel plezier aan de slag kan. Ons team is betrokken, gedreven en betrouwbaar en we kunnen niet wachten om kennis te maken. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk en dat onderscheidt ons als detacheringsbureau.

Vind technische vacatures in Gorinchem

Er zijn altijd bedrijven in Gorinchem op zoek naar technisch talent. Is een baan in de techniek helemaal jouw ding? En wil je bijvoorbeeld aan de slag als monteur of werkvoorbereider? Bekijk dan snel ons overzicht van vacatures.

Bouw vacatures in Gorinchem

Ben jij goed met je handen en wil je aan de slag in de regio van Gorinchem? Bijvoorbeeld als elektricien, onderhoudsmedewerker of stukadoor? Check dan snel ons aanbod aan vacatures.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ
Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl