Vacatures Vijfheerenlanden

Werken in gemeente Vijfheerenlanden

Wil jij aan de slag in gemeente Vijfheerenlanden? Werken met Passie kan jou helpen als je wilt werken in Vianen, Leerdam of een dorp in de omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van de vacatures in deze regio. Of je nu een leuke baan wilt als werkvoorbereider of monteur, of juist energie krijgt van het werken als logistiek medewerker. We hebben altijd een baan die bij jou en jouw ambities past.

Wat valt er onder Vijfheerenlanden?

Vijfheerenlanden is een gemeente in de provincie Utrecht en is een fusie van de gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik. Het gebied is een perfecte uitvalsbasis voor een dagje wandelen, fietsen of varen. Vijfheerenlanden ligt namelijk in het Groene Hart en is gelegen aan rivier de Linge. Bovendien is de gemeente rijk aan historische stadjes en cultuur. In Leerdam, dé glasstad van Nederland, bewonder je de eeuwenoude glaskunst en in Vianen vind je op bijna elke hoek van de straat een rijksmonument.

Vacatures in gemeente Vijfheerenlanden

Leerdam, Vianen, Lexmond en de overige dorpen in de gemeente Vijfheerenlanden bieden naast natuur, historie en cultuur ook diverse leuke banen. Heb je een mbo-diploma, afgeronde hbo-opleiding of heb je geen diploma behaald? Bij ons kan je terecht voor jouw droombaan. Bekijk snel het overzicht van de vacatures in deze regio.

Snel aan de slag? Bekijk dan ook onze vacatures in Leerdam, Gorinchem, Dordrecht en vele andere plaatsen in de buurt.

Bekijk onze vacatures in de gemeente Vijfheerenlanden

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau gemeente Vijfheerenlanden

Wij zijn hét detacheringsbureau in Vijfheerenlanden. Wil jij werken in Vianen, Leerdam of omgeving? Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor- en managementfuncties ben je bij ons aan het juiste adres.

Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk en dat onderscheidt ons als uitzendbureau. Samen gaan we op zoek naar een baan die bij jou past. Zo ga jij met passie naar je werk. We kunnen niet wachten om kennis te maken!

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl