Vacatures in de Drechtsteden

Werken in de Drechtsteden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op deze pagina vind je onze vacatures in de regio Drechtsteden. Of je nu aan de slag wilt als interieurbouwer of administratief medewerker, of juist energie krijgt van het werken als elektricien. We hebben altijd een baan die bij jou en jouw ambities past.

Wat valt er onder de Drechtsteden?

De Drechtsteden is een uniek samenwerkingsverband tussen zeven gemeenten: Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De regio Drechtsteden wordt omringd door drie natuurgebieden. Deze regio heeft dus veel mogelijkheden als het gaat om natuur en recreatie. Wandel door de ongerepte natuur in Nationaal Park De Biesbosch, bewonder de polderlandschappen in de Alblasserwaard of geniet van het historische centrum van Dordrecht. De waterbus brengt je bovendien naar de mooiste plekjes in de Drechtsteden. Er loopt ook een vaarroute tussen Dordrecht en het bruisende centrum van Rotterdam.

Vacatures in Dordrecht en de overige Drechtsteden

Dordrecht is het centrum van de Drechtsteden. Naast een leuke stad voor een dagje uit, is werken in Dordrecht minstens zo leuk. Wil jij aan de slag in het hart van de Drechtsteden? Of ben je op zoek naar een fulltime of parttime baan in een van de overige Drechtsteden? Werken met Passie heeft de leukste vacatures op een rij gezet, zowel voor schoolverlaters zonder diploma als mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Bekijk de vacatures en vind jouw droombaan.

Bekijk onze vacatures in de Drechtsteden

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau Dordrecht en omgeving

Wij zijn hét detacheringsbureau in de Drechtsteden. Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor- en managementfuncties ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten een stap extra en helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Samen gaan we op zoek naar een baan die bij jou en jouw ambities past. Zo ga jij met passie naar je werk. Ons team is betrokken, gedreven en betrouwbaar. We kunnen niet wachten om kennis te maken!

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ
Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl