Vacatures in de Drechtsteden

Werken in de Drechtsteden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op deze pagina vind je onze vacatures in de regio Drechtsteden. Of je nu aan de slag wilt als timmerman of monteur, of juist energie krijgt van het werken als service engineer. We hebben altijd een baan die bij jou en jouw ambities past. Een nieuwe fulltime baan dicht bij huis? Werken met Passie heeft de leukste vacatures, zowel voor schoolverlaters zonder diploma als mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Bekijk de vacatures en misschien zit jouw droombaan ertussen.

Bekijk onze vacatures in regio Drechtsteden

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau in de regio Drechtsteden

Wij zijn hét detacheringsbureau in de Drechtsteden. Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor en management functies ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten een stap extra en helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken met Passie gaat samen met jou op zoek naar de baan die bij jou en jouw ambities past. En we zorgen ervoor dat jij met veel plezier aan de slag kan. Ons team is betrokken, gedreven en betrouwbaar en we kunnen niet wachten om kennis te maken.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ
Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl