Vacatures Leerdam

Werken in Leerdam

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Leerdam? Werken met Passie kan je helpen als je werk in Leerdam, of een van de andere plaatsen in de gemeente Vijfheerenlanden, zoekt. Op deze pagina vind je meerdere vacatures in deze regio. Of je nu aan de slag wilt als timmerman of monteur, of juist energie krijgt van het werken als service engineer. We hebben altijd een baan die bij jou en jouw ambities past.

Waar is Leerdam om bekend?

Leerdam is een vestingstad gelegen aan de rivier de Linge en tevens de grootste stad van gemeente Vijfheerenlanden. Leerdam is al ruim 250 jaar dé glasstad van Nederland vanwege de professionele glasambacht. Bovendien staat het internationaal bekend om zijn Leerdammer kaas. Of je nu van eten, winkelen, wandelen of varen houdt, Leerdam heeft mogelijkheden voor iedereen. Je kunt je hier gerust een dag, of een heel weekend, vermaken.

Vacatures in Leerdam

Leerdam is een veelzijdige stad heeft ook een groot aanbod aan fulltime en parttime banen. Wil jij werken in Leerdam en omstreken? Werken met Passie heeft de leukste vacatures op een rij gezet, zowel voor schoolverlaters zonder diploma als mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Bekijk de vacatures en vind jouw droombaan.

Snel aan de slag? Bekijk dan ook eens onze vacatures in Gorinchem, Dordrecht, Vijfheerenlanden en vele andere plaatsen in jouw regio.

Openstaande vacatures in Leerdam

No posts found

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau dichtbij Leerdam

Wij zijn hét detacheringsbureau in de omgeving van Leerdam. Wil jij werken in Leerdam of een ander dorp in de gemeente Vijfheerenlanden? Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor- en managementfuncties ben je bij ons aan het juiste adres.

Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk en dat onderscheidt ons als uitzendbureau. Samen gaan we op zoek naar een baan die bij jou en jouw ambities past. Zo ga jij met passie naar je werk. We kunnen niet wachten om kennis te maken!

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ
Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl