Vacatures Dordrecht

Werken in Dordrecht

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan in Dordrecht? Dan ben je bij Werken met Passie aan het juiste adres. Hier vind je al onze vacatures in Dordrecht en in de regio van Dordrecht. Vind de vacature die het beste bij je past, solliciteer direct op je nieuwe droombaan en wie weet werk jij straks in de oudste stad van Nederland!

We hebben altijd een baan die bij jou en jouw ambities past. Een nieuwe fulltime baan dicht bij huis? Werken met Passie heeft de leukste vacatures, zowel voor schoolverlaters zonder diploma als mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Bekijk de vacatures en misschien zit jouw droombaan ertussen.

Zit jouw droombaan in Dordrecht er niet tussen? Neem dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen met het vinden van een vacature in Dordrecht die het beste bij je past!

Bekijk onze vacatures in de omgeving van Dordrecht

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau in regio Dordrecht

Wij zijn hét detacheringsbureau in de omgeving Dordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor en management functies ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten een stap extra en helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken met Passie gaat samen met jou op zoek naar de baan die bij jou en jouw ambities past. En we zorgen ervoor dat jij met veel plezier aan de slag kan. Ons team is betrokken, gedreven en betrouwbaar en we kunnen niet wachten om kennis te maken.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ
Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl