Werken tussenjaar

Wat te doen in tussenjaar

Je hebt de keuze gemaakt: je neemt een tussenjaar. Misschien wil je gaan reizen, of juist werkervaring opdoen. Of allebei. Werken tijdens je tussenjaar kan bij Werken met Passie. Ook als je nog niet precies weet wat je wil gaan doen. We geven je alle mogelijkheden om te ontdekken welke baan bij jou past. Je leeftijd maakt daarbij niet uit.

Loop een dag mee of ga gelijk aan de slag

Bij Werken met Passie denken we met je mee. We hebben contacten met verschillende bedrijven in de omgeving van Sliedrecht. Dit maakt het mogelijk om op meerdere plekken in de regio een dag mee te lopen en te kijken of ze bij je passen. Wil je daarna graag doorgroeien? Dan hebben we verschillende opleidingsmogelijkheden. En mocht je nog op reis willen gaan, dan houden we daar gewoon rekening mee.

vakantiewerk-tussenjaar-werkenmetpassie

Baan voor tussenbaan

We hebben een uitgebreid netwerk en daarmee verschillende soorten vacatures die bij je passen. Van klantenservicemedewerker tot vacatures in de bouw of installatietechniek. Al deze bedrijven vind je in de regio van Sliedrecht, vaak zelfs op fietsafstand of goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt en met plezier naar je werk gaat.

Kom bij ons langs

Wil je tijdens je tussenjaar met ons werken, dan maken we graag kennis met je op kantoor. We drinken een kop koffie of spelen een potje FIFA, het is maar net waar je zin in hebt. Je CV vinden we niet zo heel belangrijk. We kijken vooral naar wat jij leuk vindt om te doen en skills die je misschien al hebt. Met 15 jaar ervaring met bedrijven in de buurt vinden we eigenlijk altijd een goede match. Zijn we eruit gekomen? Dan kom je nog een keer langs op kantoor voor het tekenen van het contract. Als je bij ons komt werken tijdens je tussenjaar vragen we je om minimaal een maand te werken. Langer mag natuurlijk altijd.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl