Waar wil je afspreken?

Vul je naam en email in en kies je locatie waar je met mij wilt afspreken.

Jan Blokland

Door mijn netwerk van bedrijven in de regio ken ik deze bedrijven door en door. Hierdoor kun je veel beter bepalen waar je als mens op je plek zit. De match is dan sneller gemaakt want het gaat om meer dan alleen de functie zelf. Je kijkt ook naar de bedrijfscultuur, manier van leidinggeven, sfeer en de rol of positie binnen die organisatie. Door deze diversiteit blijft mijn werk buitengewoon interessant en uitdagend. De ene keer help je een starter aan een goed begin van zijn carrière en de andere keer zorg je ervoor dat die ene persoon die al wat langer werkt weer op zijn plek zit. Zo zorgen we voor passie op de werkvloer, overal.

Na mijn werk vind ik het fijn om met het gezin op pad te gaan, met drie kinderen ben je al gauw lekker druk bezig. Op het sportieve vlak ben ik erg fanatiek met zaalvoetbal.

Waar wil je afspreken?

Vul je naam en email in en kies je locatie waar je met mij wilt afspreken.

Of toch iemand anders spreken?

Liesbeth

Recruiter

06 30371642

Meer over Liesbeth >

Jan

Recruiter

06 23134847

Meer over Jan >

Daniel

Recruiter

06 57727972

Meer over Daniel >

Kees

Recruiter

06 46562951

Meer over Kees >