Werken met Passie detacheren en bemiddelen 

Jan Blokland

Jan-werken met passie-uitzendbureau

Door mijn netwerk van bedrijven in de regio ken ik deze bedrijven door en door. Hierdoor kun je veel beter bepalen waar je als mens op je plek zit. De match is dan sneller gemaakt want het gaat om meer dan alleen de functie zelf. Je kijkt ook naar de bedrijfscultuur, manier van leidinggeven, sfeer en de rol of positie binnen die organisatie. Door deze diversiteit blijft mijn werk buitengewoon interessant en uitdagend. De ene keer help je een starter aan een goed begin van zijn carrière en de andere keer zorg je ervoor dat die ene persoon die al wat langer werkt weer op zijn plek zit. Zo zorgen we voor passie op de werkvloer, overal.

Na mijn werk vind ik het fijn om met het gezin op pad te gaan, met vier kinderen ben je al gauw lekker druk bezig. Op het sportieve vlak ben ik erg fanatiek met zaalvoetbal.

Marlies van Putten

marlies-werken met passie- Marlies-uitzendbureau

Regelvrouw van het stel en al jarenlang met veel plezier werkzaam bij Werken met Passie. Verantwoordelijk voor interne- en externe HR zaken binnen Werken met Passie.

Zodra je voor ons aan de slag gaat heb je veel met mij te maken. Want mijn taak is vooral om ervoor te zorgen dat jij met passie blijft werken, dus je komt mij regelmatig tegen bij jou op de werkvloer voor een gesprekje of een kijkje achter de schermen.  

Buiten kantoortijd ben ik graag op reis zoals een stedentrip, een roadtrip of zonvakantie; ik vind alles leuk. Maar voetbal kijken blijft mijn grootste hobby en dan natuurlijk naar de mooiste club van Nederland. Welke club dat is ontdek je als mij beter leert kennen.

Annelien de Graaf

Annelien-werken met passie - uitzendbureau

Zodra je aanbelt, kom je mij tegen. Ook als je belt naar kantoor is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt voor vraag en antwoord. Contracten regelen, diploma’s checken, cursussen regelen, juiste werkkleding, gereedschappen, kortom: je komt hoe dan ook bij mij uit.

Na kantoortijd worden mijn vingers groen want ik heb een eigen moestuin. Daarna met de eigen oogst de keuken in om er lekkere recepten van te maken. 

Lisanne Hofman

Lisanne-werken met passie-uitzendbureau

Ik begin mijn werkdag graag met een gembertheetje. Ik start mijn computer op en bekijk ik wat ik die dag voor werkzaamheden en afspraken heb staan. Ik ben door de dag heen actief in het zoeken van kandidaten. Dit kan zijn op LinkedIn, maar ook op verschillende jobboards. Naast de werving en selectie die ik doe, ben ik ook veel bezig met het schrijven van vacatures en andere administratieve werkzaamheden. Een heerlijke afwisselende functie waarbij geen één dag hetzelfde is.

Na een dag werken sta ik mijzelf het liefst uit te sloven in de keuken. Ik vind het heerlijk om lekker te koken. Als je het mij vraagt kan dat niet zonder knoflook, dus dat gebruik ik maar al te graag bij alle gerechten die ik maak. Naast het aanrecht, kun je mij ook vinden op een terrasje, of als je heel veel geluk hebt in de sportschool. Mijn guilty pleasure? Tino Martin. Ik kan bijna elke liedje mee blèren. “Laat me léééven.”

Thirza Groeneveld

werken met passie-gert-uitzendbureau

De afwisseling in mijn functie zorgt ervoor dat elke dag ontzettend leuk is. Ik ben dagelijks bezig met het zoeken van kandidaten, het schrijven van vacatures en het nabellen van sollicitanten. Maar het allerleukste is natuurlijk om écht in gesprek te gaan met de sollicitanten. Samen op zoek gaan naar de baan die bij hen past. Dus ben jij op zoek naar een leuke baan in de bouw- of schilder branche? Dan spreek ik je graag binnenkort!

Na werktijd ben ik het liefst actief bezig denk aan voetbal, beachvolleybal of een lange wandeling maar als Max racet dan lig ik languit op de bank.