WIJ GAAN JOUW PLEK
OP DIE STOEL ZOEKEN

Jan Blokland

Door mijn netwerk van bedrijven in de regio ken ik deze bedrijven door en door. Hierdoor kun je veel beter bepalen waar je als mens op je plek zit. De match is dan sneller gemaakt want het gaat om meer dan alleen de functie zelf. Je kijkt ook naar de bedrijfscultuur, manier van leidinggeven, sfeer en de rol of positie binnen die organisatie. Door deze diversiteit blijft mijn werk buitengewoon interessant en uitdagend. De ene keer help je een starter aan een goed begin van zijn carrière en de andere keer zorg je ervoor dat die ene persoon die al wat langer werkt weer op zijn plek zit. Zo zorgen we voor passie op de werkvloer, overal.

Na mijn werk vind ik het fijn om met het gezin op pad te gaan, met drie kinderen ben je al gauw lekker druk bezig. Op het sportieve vlak ben ik erg fanatiek met zaalvoetbal.

Liesbeth van Eck

Marlies van Putten

Regelvrouw van het stel en al 6 jaar met veel plezier werkzaam bij Werken met Passie. Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken inclusief de kerst- en zomerborrels bijvoorbeeld. 

Zodra je voor ons aan de slag gaat heb je veel met mij te maken. Want mijn taak is vooral om ervoor te zorgen dat jij met passie blijft werken, dus je komt mij regelmatig tegen bij jou op de werkvloer voor een gesprekje of een kijkje achter de schermen. 

Buiten kantoortijd ben ik graag op reis zoals een stedentrip, een roadtrip of zonvakantie; ik vind alles leuk. Maar voetbal kijken blijft mijn grootste hobby en dan natuurlijk naar de mooiste club van Nederland. Welke club dat is ontdek je als mij beter leert kennen.  

Geert van den Born

Wat een mooie verhalen krijg je soms te horen als je écht naar iemand luistert! Elke dag weer nieuwe verhalen. En dan samen op zoek gaan naar wat voor beide partijen helemaal past. Ultieme uitdaging want het is niet altijd even makkelijk. Door het contact met verschillende werknemers en werkgevers blijft het werk erg afwisselend. Je bent tenslotte in verschillende branches actief, van de bouw tot de techniek en van administratief tot productie. Fascinerend om bij al deze bedrijven binnen te mogen kijken.

Na mijn werk ben ik te vinden op de racefiets. De motor is ingeruild voor een sportievere hobby maar stiekem blijf ik een motorfan. Koken is een passie en voor een glas goede wijn kun je me zeker wakker maken.

Annelien Schouten

Zodra je aanbelt, kom je mij tegen. Ook als je belt naar kantoor is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt voor vraag en antwoord. Contracten regelen, diploma’s checken, cursussen regelen, juiste werkkleding, gereedschappen, kortom: je komt hoe dan ook bij mij uit.

Na kantoortijd worden mijn vingers groen want ik heb een eigen moestuin. Daarna met de eigen oogst de keuken in om er lekkere recepten van te maken. 

Daniel Bouter

De ene keer sta ik op een bouwplaats, de andere keer in een groot productiebedrijf en dan weer bij iemand thuis. Zo kom je nog eens ergens. En zo blijft je werk zeer afwisselend. Dat geldt ook voor de wet- en regelgevingen in Nederland. Die veranderen vaker dan je denkt en daar moet je dan direct op inspelen. 

Ik vind het fijn als mensen mij weten te vinden om ze verder te helpen met een nieuwe of volgende stap. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de groei van een onderneming omdat je veel zorgen uit handen neemt. Daar word ik altijd weer blij van. 

Na werktijd ben ik voornamelijk sportief bezig, ook op vakantie. Lui op een bedje liggen met een boek; ik moet er niet aan denken. Zet mij maar in de bergen of op een surfboard. 

Julian Voorwinden

Zit je niet goed op je plek? Bel mij voor een eerste gesprek! En zo zit dat. Want de gesprekken met allerlei mensen en de verschillende verhalen houden mijn werk leuk en interessant. Dat heeft te maken met het feit dat ieder mens weer anders is dus ook qua benadering is dat elke keer weer anders. Over variatie gesproken!
Na mijn werk ben ik veel in de sporthal te vinden voor zaalvoetbal of korfbal.

Gertjan van Ravenswaaij