Werken met Passie detacheren en bemiddelen 

Jan Blokland

Jan-werken met passie-uitzendbureau

Door mijn netwerk van bedrijven in de regio ken ik deze bedrijven door en door. Hierdoor kun je veel beter bepalen waar je als mens op je plek zit. De match is dan sneller gemaakt want het gaat om meer dan alleen de functie zelf. Je kijkt ook naar de bedrijfscultuur, manier van leidinggeven, sfeer en de rol of positie binnen die organisatie. Door deze diversiteit blijft mijn werk buitengewoon interessant en uitdagend. De ene keer help je een starter aan een goed begin van zijn carrière en de andere keer zorg je ervoor dat die ene persoon die al wat langer werkt weer op zijn plek zit. Zo zorgen we voor passie op de werkvloer, overal.

Na mijn werk vind ik het fijn om met het gezin op pad te gaan, met vier kinderen ben je al gauw lekker druk bezig. Op het sportieve vlak ben ik erg fanatiek met zaalvoetbal.

Marlies van Putten

marlies-werken met passie- Marlies-uitzendbureau

Regelvrouw van het stel en al jarenlang met veel plezier werkzaam bij Werken met Passie. Verantwoordelijk voor interne- en externe HR zaken binnen Werken met Passie.

Zodra je voor ons aan de slag gaat heb je veel met mij te maken. Want mijn taak is vooral om ervoor te zorgen dat jij met passie blijft werken, dus je komt mij regelmatig tegen bij jou op de werkvloer voor een gesprekje of een kijkje achter de schermen.  

Buiten kantoortijd ben ik graag op reis zoals een stedentrip, een roadtrip of zonvakantie; ik vind alles leuk. Maar voetbal kijken blijft mijn grootste hobby en dan natuurlijk naar de mooiste club van Nederland. Welke club dat is ontdek je als mij beter leert kennen.

Annelien Schouten

Annelien-werken met passie - uitzendbureau

Zodra je aanbelt, kom je mij tegen. Ook als je belt naar kantoor is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt voor vraag en antwoord. Contracten regelen, diploma’s checken, cursussen regelen, juiste werkkleding, gereedschappen, kortom: je komt hoe dan ook bij mij uit.

Na kantoortijd worden mijn vingers groen want ik heb een eigen moestuin. Daarna met de eigen oogst de keuken in om er lekkere recepten van te maken. 

Lisanne Hofman

Lisanne-werken met passie-uitzendbureau

Ik begin mijn werkdag graag met een gembertheetje. Ik start mijn computer op en bekijk ik wat ik die dag voor werkzaamheden en afspraken heb staan. Ik ben door de dag heen actief in het zoeken van kandidaten. Dit kan zijn op LinkedIn, maar ook op verschillende jobboards. Naast de werving en selectie die ik doe, ben ik ook veel bezig met het schrijven van vacatures en andere administratieve werkzaamheden. Een heerlijke afwisselende functie waarbij geen één dag hetzelfde is.

Na een dag werken sta ik mijzelf het liefst uit te sloven in de keuken. Ik vind het heerlijk om lekker te koken. Als je het mij vraagt kan dat niet zonder knoflook, dus dat gebruik ik maar al te graag bij alle gerechten die ik maak. Naast het aanrecht, kun je mij ook vinden op een terrasje, of als je heel veel geluk hebt in de sportschool. Mijn guilty pleasure? Tino Martin. Ik kan bijna elke liedje mee blèren. “Laat me léééven.”

Jan Arne de Jong

jan arne - werken met passie-uitzendbureau barendrecht

Mijn functie is erg afwisselend en dat vind ik heerlijk. Ik ben vaak op de werkvloer te vinden bij onze opdrachtgevers en werknemers. Ik vind het belangrijk om eerst het bedrijf en de mensen te leren kennen voordat we iemand bemiddelen. Zo zorgen we ervoor dat je echt op de juiste plek wordt geplaatst. Het is erg leuk om zo veel op pad te zijn en bij veel verschillende bedrijven over de vloer te komen. Het leukste aan het werk vind ik het sociale contact met mensen. Daarnaast ben ik creatief ingesteld en denk ik graag mee met leuke marketingacties. 

Naast werktijd kan ik mijn energie kwijt in voetballen en wakeboarden. Daarnaast ben ik avontuurlijk ingesteld en ga ik het liefst zonder planning op reis. Nieuwe culturen en plekken ontdekken vind ik prachtig. Ook wintersport is favoriet, en dan niet alleen het skiën maar de hele sfeer eromheen. Zeg nou zelf na een dag skiën nog even een afzakkertje doen in een Oostenrijkse berghut, dat is toch genieten. Ik ben sowieso wel van de afzakkertjes trouwens.

Daniel Bouter

Daniel- werken met passie-uitzendbureau- bouw vacatures

De ene keer sta ik op een bouwplaats, de andere keer in een groot productiebedrijf en dan weer bij iemand thuis. Zo kom je nog eens ergens. En zo blijft je werk zeer afwisselend. Dat geldt ook voor de wet- en regelgevingen in Nederland. Die veranderen vaker dan je denkt en daar moet je dan direct op inspelen. 

Ik vind het fijn als mensen mij weten te vinden om ze verder te helpen met een nieuwe of volgende stap. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de groei van een onderneming omdat je veel zorgen uit handen neemt. Daar word ik altijd weer blij van. 

Na werktijd ben ik voornamelijk sportief bezig, ook op vakantie. Lui op een bedje liggen met een boek; ik moet er niet aan denken. Zet mij maar in de bergen of op een surfboard. 

Gertjan van Ravenswaaij

werken met passie-gert-uitzendbureau

In 2009 ben ik begonnen met Werken met Passie, waarbij de basisgedachte al in de naam zit. We werken met mensen, en mensen werken met passie. En wij ook. Het blijft mooi om mensen te laten zien waar hun talenten en mogelijkheden liggen. Het is mijn drive om Werken met Passie verder uit te breiden door nieuwe ideeën te ontwikkelen en kansen te zien en mensen hierin mee te krijgen.

Verder sport ik graag, zodat ik mijn overtollige energie een beetje kwijt kan. Fietsen, motorcross, wintersport, noem maar op. Maar daarnaast sta ik ook graag met een drankje bij de BBQ. Als het maar gezellig is, dan ben ik er ook.

Antoinette van Ballegooijen

werken met passie-gert-uitzendbureau

Zet jij jouw CV online, ben je ‘open to work’ of solliciteer je op een leuke vacature? Dan neem ik contact met je op en ga het gesprek met je aan. Samen gaan we kijken wat jouw wensen zijn en waar je competenties liggen. In mijn jarenlange werkervaring heb ik altijd veel contact gehad met mensen en hierdoor kan ik ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens ons kennismakingsgesprek. Zo krijg ik het beste beeld van jou als persoon en ga ik mijn uiterste best doen om die ene leuke baan voor je te vinden.

Buiten werktijd vind ik het heerlijk om gezellig met vrienden een drankje te doen, een filmpje te kijken met mijn vriend, te sporten of soms ook gewoon lekker op de bank neer te ploffen met een goed boek. Veel tijd om stil te zitten is er niet met twee zoontjes in huis, die houden de boel altijd lekker levendig. 

Thirza Groeneveld

werken met passie-gert-uitzendbureau

De afwisseling in mijn functie zorgt ervoor dat elke dag ontzettend leuk is. Ik ben dagelijks bezig met het zoeken van kandidaten, het schrijven van vacatures en het nabellen van sollicitanten. Maar het allerleukste is natuurlijk om écht in gesprek te gaan met de sollicitanten. Samen op zoek gaan naar de baan die bij hen past. Dus ben jij op zoek naar een leuke baan in de bouw- of schilder branche? Dan spreek ik je graag binnenkort!

Na werktijd ben ik het liefst actief bezig denk aan voetbal, beachvolleybal of een lange wandeling maar als Max racet dan lig ik languit op de bank.