Werkvoorbereider Villabouw en Renovatiewerken Culemborg – Vacature

Functieomschrijving:

Ben jij een werkvoorbereider met kennis van de villabouw én renovatiewerken? En ben je toe aan een nieuwe stap en op zoek naar een klein en informeel bouwbedrijf in de omgeving van Culemborg? Dan hebben wij een leuke vacature voor je als werkvoorbereider Villabouw en Renovatiewerken.

Wij zijn voornamelijk actief op het gebied van luxe villabouw, maar daarnaast nemen wij ook renovatiewerken aan. Ieder project is daarom een nieuwe uitdaging en met jouw kennis van de werkvoorbereiding is alles tot in de puntjes geregeld.

De ene periode zijn we bezig met het bouwen van een nieuwe villa. Zodra de tekeningen op orde zijn, kan het project beginnen. Jij als werkvoorbereider zorgt er voor dat alles voor het personeel goed geregeld is op de bouwplaats. Denk hierbij aan de bouwkeet voor tijdens de pauzes, materialen die nodig zijn, maar ook aan bouwhekken zodat het project kan worden afgesloten of gevaarlijke plekken kunnen worden afgeschermd.

Het project bezoek je zo nu en dan om te overleggen met de inspecteurs, nieuwe installaties te controleren voordat deze definitief worden afgewerkt of je neemt wat aanpassingen/details door met de timmerlieden. Verder heb je voornamelijk contact met de leveranciers en onderaannemers.

Naast het bouwen van nieuwe villa’s zijn er ook renovatieprojecten. Dit kunnen allerlei renovatieklussen zijn aan een boerderij, kerk of vrijstaand huis. Ieder project heeft daarin zijn eigen kenmerken en maakt het iedere keer weer afwisselend.

Je werkt in een hecht team waar kwaliteit leveren en klantvriendelijkheid erg hoog staan. Binnen ons team zoeken wij iemand die veel ervaring heeft als werkvoorbereider in de villabouw en renovatiewerken. Naast je eigen werkzaamheden kan je zo ook de andere werkvoorbereiders of collega’s adviseren en ondersteunen bij vragen of lopende projecten.

Wat vragen wij van jou?

  • Ervaring als werkvoorbereider bouw. Met kennis van luxe woningbouw of renovatieklussen.
  • Woont in de omgeving van Culemborg.
  • Je neemt je verantwoording en kan zelfstandige keuzes maken over de projecten.

Wat bieden wij jou:

  • Salaris wordt gebaseerd op de bouw cao.
  • Je komt te werken in een enthousiast team met leuke collega’s.

Aantal uur:

40

Werk- & Denkniveau:

Werkvoorbereiding villabouw en renovatiewerken

Solliciteren:

Wil je graag kennis maken met ons om samen de mogelijkheden met elkaar te bespreken zodat we er samen uit kunnen komen? Solliciteer dan door te reageren op de vacature werkvoorbereider villabouw en renovatiewerken. Wil je graag eerst nog wat extra informatie, bel dan direct met onze collega Daniel.

Daniel Bouter