Werken in de groenvoorziening

Vacatures groenvoorziening bij Werken met Passie

Groen is je passie. Je geniet ervan om buiten te zijn en daar heb je je werk van gemaakt. Of je wil er je werk van gaan maken. Als je je in dit beeld herkent, ben je bij Werken met Passie aan het juiste adres. We hebben namelijk regelmatig vacatures in de groenvoorziening. De vacatures lopen uiteen van onderhoudswerkzaamheden tot de aanleg van parken en tuinen. Ook zoeken we regelmatig mensen die machines kunnen bedienen.

Waarom werken in de groenvoorziening?

Elke dag is anders. En elke vacature bij ons in de groenvoorziening ook. Van het beplanten van een rotonde tot het aanleggen van een speeltuin, je kunt alle kanten op bij onze verschillende opdrachtgevers. Ga bijvoorbeeld aan de slag als onderhoudsmedewerker en werk mee aan het onderhoud van voetbalvelden, golfbanen en andere plaatsen binnen gemeenten. Of help bij de aanplanten van bomen of het plaatsen van schuttingen. Ook als tegelwerk en straatwerk je passie is, kun je bij onze opdrachtgevers aan het werk.

 

 

No posts found

Vacature medewerker groenvoorziening Kedichem

Bij wat voor organisaties ga ik aan het werk?

Bij een aantal van onze vacatures ga je aan het werk bij een groep collectieve bedrijven die een volledige ontzorging aanbieden als het gaat om inrichting en het beheer van groene, grijze en blauwe buitenruimtes. Van hekwerk tot straatwerk en van daktuin tot riolering, veelzijdigheid is er zeker. Bij sommige bedrijven kun je in de winter doorwerken. Dat verschilt per bedrijf. En als de samenwerking op lange termijn goed bevalt, is werken op de lange termijn ook mogelijk.

De voordelen van Werken met Passie

Een van de grootste voordelen van het werken via Werken met Passie is dat wij onze opdrachtgevers kennen. We weten hoe de sfeer op de werkvloer eruit ziet en welke mentaliteit ze van jou verwachten. Daarnaast kijken we naar wat jij leuk vindt. Zo zien we van beide kanten of er mogelijk een match is. Onze opdrachtgevers zitten overigens altijd in de regio, dus je kunt ervan uitgaan dat je reistijd niet te lang is. Soms kun je zelfs op de fiets!

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl