Werken in de techniek

Werken in de techniek bij Werken met Passie

De techniek is een brede branche met veel mogelijkheden. Maar dat maakt een keuze maken er niet makkelijker op. Past installatie meer bij jouw of toch onderhoudsmonteur? Bij Werken met Passie hebben we een breed netwerk aan werkgevers en bieden wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen bij een installatie of onderhoudsbedrijf. Zo kun je zelf ontdekken wat het beste bij jouw past. De bedrijven waar je komt te werken zijn altijd in de regio van Hardinxveld-Giessendam.

Bekijk onze vacatures in de techniek

Onderhoudsmonteur of installatiemonteur welke functie past bij jou?

Een onderhoudsmonteur houdt zich vooral bezig met onderhoud van machines. Dit klinkt voor de hand liggend. Maar een beroep als onderhoudsmonteur is natuurlijk veel breder dan dat. Ook in het onderhoud zit veel afwisseling.  Zo zijn er verschillende taken waar een onderhoudsmonteur zich mee bezighoudt. Van repareren en afstellen tot inspecteren en testen van machines of apparatuur. Ook hoort het oplossen van storingen bij het werk en daarin zit natuurlijk helemaal een mooie uitdaging.


Ook de installatietechniek is een breed vakgebied. Als installatiemonteur doe je ook onderhoud van de machines. Maar in eerste instantie gaat het ook om de opbouw van installaties. Dit is een beroep waarbij je vaak zelf op pad gaat naar klanten. Momenteel is het onderwerp duurzaamheid een hot item. Dus als we het hebben over duurzaamheid gaat het vooral om het installeren van bijvoorbeeld warmtepompen en zonnepanelen.

Vacatures Onderhoudsmonteur & installatiemonteur

Werken met Passie heeft verschillende vacatures in de techniek waaronder onderhoudsmonteur, installatiemonteur of servicemonteur. Maar ook in de richting van machinebouw hebben wij vacatures en connecties om jouw een leuke werkplek te bieden. Gaat je interesse meer uit naar machinebouw neem dan ook contact met ons op.

vacatures schilder-werken-met-passie

Opleiding tot monteur in de techniek

Mocht je nog niet alle skills of papieren hebben om in de techniek te werken? Wij bieden verschillende opleidingstrajecten aan om je klaar te stomen voor een job in de techniek. Voorbeelden hiervan zijn veiligheidscertificaten en een rijbewijs BE

Wat houdt werken als monteur bij Werken met Passie in

We willen graag kennismaken met jou. Wie ben jij als persoon en wat zijn je wensen op het gebied van een werkplek. Wij werken in veel gevallen al jaren samen met een werkgever en kennen daardoor het bedrijf en de mensen. Op basis hiervan kunnen wij vaak goed inschatten of het bedrijf voor jou een goede match zal zijn. Daarna kun je kennismaken met het bedrijf zelf.
Bevalt het daarna van beiden kanten dan kunnen we een contract opstellen. Wij gaan altijd voor een langdurige samenwerking. Daarnaast bouwen we ook pensioen op voor jou.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl