Werken in de logistiek

Wil jij werken in de logistiek? Bekijk onze logistieke vacatures

Wil jij werken in een dynamische omgeving? Werken met Passie heeft altijd een ruim aanbod aan vacatures in de logistiek. Denk aan magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, bezorger of logistiek planner. Wij vinden de leukste bedrijven voor jou zodat we jou een fijne werkplek kunnen bezorgen.

Als logistiek medewerker zijn je taken zeer gevarieerd. Het ene moment ben je betrokken bij de inname van goederen, vervolgens regel je de administratie en zorg je dat alles soepel verloopt. Wanneer alle goederen op de goede plek in voorraad staan, ga je nieuwe orders verwerken. Dit is een voorbeeld van een werkdag als logistiek medewerker.

Vacatures in de logistiek

Wij hebben regelmatig logistiek medewerker vacatures. Je komt niet zomaar ergens terecht, wij hebben een groot netwerk van waaruit (logistieke) vacatures bij ons terecht komen. Wij kennen de bedrijven waar wij mee werken goed. We zorgen als detacheringsbureau in de logistiek voor een goede match en bemiddeling. Dit levert werkplezier en tevreden werkgevers op.

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Hoe werkt Werken met Passie

Detacheringsbureau Werken met Passie is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en heeft logistieke vacatures in de omgeving Zuid-Holland. Zie je een passende vacature? Neem dan contact met ons op. Ook als jouw droombaan nog niet op de website staat kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je dan bij het vinden van de juiste logistieke baan.

Wij vinden persoonlijke begeleiding erg belangrijk, daarom monitoren wij het contact met de werkgever en houden we de lijnen kort. Ook nadat je aan het werk bent gegaan. Zodat we zeker weten dat je op de goede plek zit.

Dus: ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de logistiek? Neem dan contact met ons op!

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl