Werken in de ICT

Werken in jouw regio als ICT’er

Wil je graag dicht bij huis werken? Dan ben je bij Werken met Passie aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod van werkgevers in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam – Sliedrecht – Dordrecht en verder. Als ICT’er heb je het momenteel voor het uitkiezen. Waarom je dan toch voor ons moet kiezen lees je onderaan deze pagina.


Bekijk onze vacatures in de ICT

No posts found


Wat doet een functioneel ontwerper


Een functioneel ontwerper denkt na over de indeling en opbouw van de website voordat deze daadwerkelijk gemaakt of ontwikkeld wordt. Het is een soort bouwtekening of wel blauwdruk voor de website of applicatie.

Vacatures functioneel ontwerper


Wij hebben verschillende vacatures voor functioneel ontwerpers. Wij vinden het belangrijk dat je op een fijne werkplek terecht komt en begeleiden je voor die tijd en tijdens het werk zodat we zeker weten dat alles op rolletjes loopt.

Vacature software consultant


Als software consultant aan de slag bij Werken met Passie? Jij houdt je bezig met het ICT landschap van een bedrijf. Jij doorgrond werkprocessen als geen ander en maakt daarmee het werk voor iedereen makkelijker. Dit doe je door te adviseren over de juiste software.

werken met passie-vacatures logistiek-uitzendbureau sliedrecht

Relatiebeheerder bij Werken met Passie

Als relatiebeheerder onderhoudt je contact met klanten voor een bedrijf. Je pakt graag de telefoon om te informeren hoe het met de klant gaat en daarbij commerciële kansen te onderzoeken. Kortom, je bent klantgericht en kan gemakkelijk klantbehoeftes herkennen. Met jouw betrokkenheid is elke klant een blije klant. Wij hebben vacatures voor zowel binnen als buitendienst.

Voordelen van Werken met Passie

Wij kennen onze opdrachtgevers door en door. Dit komt omdat wij vaak een jarenlange relatie hebben opgebouwd met onze werkgevers. Het voordeel hiervan is dat wij de sfeer en de mensen kennen binnen het bedrijf en daarom goed kunnen inschatten of dit bedrijf bij jou zal passen of niet.
We leren je graag kennen tijdens een kop koffie op kantoor. Wanneer dit gesprek goed voelt zullen we contact opnemen met onze opdrachtgever en ervoor zorgen dat je daar hartelijk wordt ontvangen voor een kennismakingsgesprek. Is er een goede klik? Dan kunnen we een  contract opstellen. Wij werken zorgvuldig en vinden het dus heel belangrijk dat alles goed gaat van beiden kanten en dit resulteert vaak een een duurzame lange werkperiode.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl