Werken in de bouw

Vacatures in de bouw bij Werken met Passie

Wij hebben verschillende vacatures in de bouw. Wil je aan de slag als timmerman? Of is stukadoren en schilderen meer jouw ding? Kijk snel op onze website voor alle vacatures in de bouwsector.
En als je voor dit vak kiest hoef je niet snel bang te zijn dat je zonder werk komt te zitten. De vooruitzichten zijn wat dat betreft zeer positief. Nog een voordeel van werken in de bouw is dat er veel technische vooruitgang is, innovatie en vernieuwen zijn volop aanwezig.

Bekijk onze vacatures in de bouw

Vacatures voor Timmerman

De meeste mensen krijgen wel een beeld bij het beroep van Timmerman. Die doet alles met hout toch? En maakt de mooiste dingen met zijn hamer en zaag. Bij Werken met Passie kun je als timmerman je hart ophalen. Wij hebben verschillende leuke werkgevers waar wij vaak jarenlange samenwerkingen mee aangaan. Daardoor kennen wij het bedrijf en de mensen goed. Op basis daarvan kunnen wij goed inschatten of het bedrijf een goede plek is voor jou als persoon en je ambities.

Ben je er nog niet helemaal uit welke kant je op wilt? Dan kun je ook bij verschillende bedrijven een dagje meelopen om de sfeer te proeven en te zien of deze werkplek voor jou geschikt is. Als timmerman heb je verschillende mogelijkheden, wij hebben een breed scala aan bouwprojecten via onze opdrachtgevers. Nieuwbouw of juist renovatie, we zorgen voor een passende vacature bij jouw wensen.

Werken als stukadoor

Als stukadoor werk je meestal bij klanten thuis. Je zorgt voor een strakke muur en plafond. Naast het netjes werken is het ook belangrijk dat je als stukadoor een praatje kan maken met de klant. 

Het is ook mogelijk om bij bedrijven te werken als stukadoor of op de bouwplaats. Waar ligt jouw voorkeur? Kijk bij onze vacatures voor alle mogelijkheden. Of neem contact op om je vragen te stellen.

 

vakantiewerk-tussenjaar-werkenmetpassie

Schilder vacatures bij Werken met Passie

Voor schilders hebben wij ook een ruim aanbod aan vacatures. Wil je als zzp’er aan de slag? Of toch liever het comfort van een werkgever? Bij Werken met Passie kun je alle kanten uit.

Wil jij aan de slag bij Werken met Passie?

Ons aanbod aan vacatures in de bouw is natuurlijk veel groter dan de drie bovenstaande vakgebieden. Zo zijn we ook opzoek naar tegelzetters, onderhouds schilders en metselaars. Wij hebben plek voor zowel seniors als juniors. Staat jouw beroep er niet bij? Laat het ons dan even weten en we vinden een geschikte plek voor jou. Het werk is altijd in de regio. En we bieden ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via scholing.

Ben je enthousiast geworden? Wij komen graag met jou in gesprek en op basis daarvan zoeken wij een bedrijf dat past bij jouw wensen en persoonlijkheid. Mocht het klikken dan kom je naar kantoor voor het tekenen van een contract. Wij zorgen goed voor ons personeel, zo is er een borrel op vrijdag waar we je graag zien en zorgen wij dat je pensioen goed geregeld is.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl