Werken in commercie en verkoop

Vacatures verkoop en commercie bij Werken met Passie

Geboren verkoper of wil je je passie voor sales ontdekken? Dan zijn onze vacatures in de verkoop en commercie echt iets voor jou. Bij Werken met Passie kies je voor een baan in de regio en weet je wat er van je verwacht wordt. Waarom je met ons aan de slag wil gaan in dit vakgebied? Dat vertellen we je.

Waarom werken in dit vakgebied?

Werken in dit vakgebied betekent een afwisselende baan waarin je continu met mensen bezig bent. Als verkoper adviseer je klanten bijvoorbeeld in hun zoektocht naar een product of dienst van het bedrijf waar je werkt. Je helpt klanten met het maken van de juiste keuze en houdt hen vaak ook na aankoop op de hoogte van hun order. Ook als er vragen zijn ben jij het aanspreekpunt om mensen verder te helpen. Ben je goed bent in het achterhalen van de wensen van klanten en krijg je er energie van om klanten zo tevreden mogelijk weg te laten gaan, dan is dit vakgebied iets voor jou.

 

vacatures schilder-werken-met-passie

Welke vacatures voor verkoop en commercie hebben we?

Bij Werken met Passie vind je regelmatig vacatures in de verkoop en commercie. Het type van de vacature loopt uiteen: van verkoopadviseur tot accountmanager en van buitendienst vacatures tot vacatures voor verkoop in de binnendienst. Geen bedrijf is hetzelfde en daarom hebben we vacatures van verschillende soorten bedrijven. Zo vind je altijd wel een bedrijf en vacature die echt bij jou en je interesses passen.

Dit is waarom je via Werken met Passie in de verkoop en commercie wil werken

Kiezen voor Werken met Passie is kiezen voor een baan in de regio. En dan een waar je het écht naar je zin krijgt. We kennen onze klanten. Daarom kunnen we van beide kanten goed bepalen of er een match is. We kennen ook de sfeer binnen de bedrijven en weten precies welke mentaliteit van je verwacht wordt. Zo kun je helemaal voorbereid aan je nieuwe baan beginnen. Enthousiast? Bekijk al onze openstaande vacatures en solliciteer.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl