Wat wij doen.

Zoekt u op (zeer) korte termijn een medewerker die u meteen in kunt zetten, voor tijdelijk of vast werk? Heeft u geen tijd om de juiste mensen voor een vacature te zoeken en te selecteren of heeft u moeite om een vacature in te vullen? Is het onzeker of u in de toekomst wel voldoende werk hebt voor een vaste medewerker, maar heeft u toch iemand nodig? Heeft u behoefte aan eigen personeel, maar vindt u de administratie te tijdrovend? Werken met Passie is het antwoord op deze vragen. Wij zijn een organisatie met een passie voor het maken van de juiste match. De diensten die wij aanbieden zijn werving en selectie , uitzenden en payrolling.

Werken met Passie heeft door zijn vele contacten en uitgebreide netwerk een groot bereik in de regio. Door ons in te schakelen als uw personeelsbemiddelaar wordt het bereik van uw vacature aanzienlijk vergroot. Daarnaast maken wij voor u een eerste selectie uit de kandidaten van wie wij denken dat die bij u en uw bedrijf passen. U bent dus geen tijd kwijt aan het voeren van uitgebreide gesprekken. Iedere kandidaat komt eerst bij ons op gesprek, zodat u er zeker van bent dat de door ons geselecteerde kandidaten mogelijk bij u en uw bedrijf passen.

Werken met passie staat voor:

  • De juiste persoon voor uw vacature;
  • Flexibiliteit en snel schakelen;
  • Administratieve ontlasting van uw bedrijf;
  • Eén contactpersoon en aanspreekpunt.


Heeft u behoefte aan een personeelsbemiddelaar die snel de juiste kandidaat voor uw vacature vindt, flexibel is en persoonlijk bij u en uw bedrijf betrokken is? Neem dan nu contact met ons op of schrijf u in via onderstaand formulier!