Vacatures in Papendrecht

Werken in Papendrecht

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Papendrecht? Op deze pagina vind je meerdere vacatures in deze regio. Of je nu aan de slag wilt als timmerman of monteur, of juist energie krijgt van het werken als service engineer. We hebben altijd een baan die bij jou en jouw ambities past. Een nieuwe fulltime baan dicht bij huis? Werken met Passie heeft de leukste vacatures in Papendrecht, zowel voor schoolverlaters zonder diploma als mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Zit jouw droombaan er niet tussen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk onze vacatures in Papendrecht

No posts found

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau in de regio Papendrecht

Wij zijn hét detacheringsbureau in de omgeving van Papendrecht. Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor en managementfuncties ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten een stap extra en helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken met Passie gaat samen met jou op zoek naar de baan die bij jou en jouw ambities past. En we zorgen ervoor dat jij met veel plezier aan de slag kan. Ons team is betrokken, gedreven en betrouwbaar en we kunnen niet wachten om kennis te maken. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk en dat onderscheidt ons als detacheringsbureau.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl