Vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Nieuwste vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op deze pagina vind onze vacatures in de regio Hardinxveld-Giessendam. Of je nu aan de slag wilt als timmerman of monteur, of juist energie krijgt van het werken als service engineer. We hebben altijd een baan die bij jou en jouw ambities past. Een nieuwe fulltime baan dicht bij huis? Werken met Passie heeft de leukste vacatures, zowel voor schoolverlaters zonder diploma als mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Zit jouw droombaan er niet tussen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Openstaande vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau in Hardinxveld-Giessendam

Wij zijn hét detacheringsbureau in Hardinxveld-Giessendam. Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor en managementfuncties ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten een stap extra en helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken met Passie gaat samen met jou op zoek naar de baan die bij jou en jouw ambities past. En we zorgen ervoor dat jij met veel plezier aan de slag kan. Ons team is betrokken, gedreven en betrouwbaar en we kunnen niet wachten om kennis te maken. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk en dat onderscheidt ons als detacheringsbureau.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ
Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl