Vacatures in Alblasserdam

Waarom is het leuk om te werken in Alblasserdam?

Alblasserdam is een prachtige plaats in de provincie Zuid-Holland. De gemeente Alblasserdam heeft iets meer dan 20.000 inwoners. Met de Alblasserwaard als natuurgebied kan je er als natuurliefhebber je geluk niet op. Ook is de plaats vaak het startpunt van een mooie fietsroute die leidt naar het wereldberoemde Kinderdijk, waar je prachtige poldermolens kan bekijken. Naast de mooie natuur is erin Alblasserdam nog veel meer te beleven. Jaarlijks worden diverse kleine en grote evenementen georganiseerd zoals de Havenmarkt en het Paardenfestival. Alblasserdam ligt in de buurt van de Drechtsteden. Er wordt intensief samengewerkt tussen deze regio’s.


Zoek je een nieuwe baan of sta je aan de start van je carrière? En sta je te springen om in het mooie Alblasserdam aan de slag te gaan? Bekijk snel op onze website alle beschikbare functies per vakgebied, opleidingsniveau en gewenst aantal uren per week.

De leukste vacatures in Alblasserdam

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Alblasserdam? Op deze pagina vind je meerdere vacatures in deze regio. Of je nu aan de slag wilt als timmerman of monteur, of juist energie krijgt van het werken als service engineer. We hebben altijd een baan die bij jou en jouw ambities past. Een nieuwe fulltime baan dicht bij huis? Werken met Passie heeft de leukste vacatures in Alblasserdam, zowel voor schoolverlaters als mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Uiteraard kan je zelf aangeven wat je wensen zijn. Wil je fulltime of liever parttime werken? Kies zelf wat past bij jouw situatie en wij laten je het meest up-to-date overzicht zien.

Zit jouw droombaan er niet tussen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zoekgebied uitbreiden? Check dan ook eens de vacatures in Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Detacheringsbureau in de regio Alblasserdam

Wij zijn hét detacheringsbureau in de omgeving van Alblasserdam. Wij zijn gespecialiseerd in technische en bouwkundige functies, maar ook voor kantoor en managementfuncties ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten een stap extra en helpen je bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken met Passie gaat samen met jou op zoek naar de baan die bij jou en jouw ambities past. En we zorgen ervoor dat jij met veel plezier aan de slag kan. Ons team is betrokken, gedreven en betrouwbaar en we kunnen niet wachten om kennis te maken. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk en dat onderscheidt ons als uitzendbureau.

Technische vacatures in Alblasserdam

Ben je op zoek naar een baan in de techniek? In Alblasserdam zijn er tal van leuke technische vacatures te vinden. Wij hebben per vakgebied alle vacatures alvast voor je op een rijtje gezet. Vink eenvoudig het vakgebied ‘techniek’ aan en kijk of er wat voor je tussen zit.

Bouwkundige vacatures in Alblasserdam

Springt de bouwsector er voor jou uit? Wij hebben mooie bouwfuncties voor je klaarstaan in de gemeente Alblasserdam. Fulltime of parttime? Bij ons vind je het allemaal. Bekijk snel ons aanbod. Zie je jouw droomfunctie niet meteen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou om je droombaan te vinden.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ
Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl