Vacature interieurbouwer/Meubelmaker in Sliedrecht – Vacature
Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren interieurbouwers/meubelmakers die zich in de directe omgeving van Sliedrecht bevinden. Het gaat hierbij om een bedrijf dat groeiende is en extra krachten goed kan gebruiken. Ze zoeken voornamelijk interieurbouwers die enige ervaring hebben in deze branche en garant staan voor kwaliteit.

Je komt in aanmerking voor deze functie wanneer zelfstandig werken voor jou geen probleem is. Enkel een tekening is voldoende om van hout datgeen te maken wat de klant graag wil zien. Ervaring is daarom vereist, het liefst minimaal 2 jaar werkzaam in de interieurbouw. Daarnaast is het een pré als je uit de directe omgeving van Sliedrecht komt. Wanneer je aan deze eisen voldoet en laat zien dat je van meerwaarde bent voor het bedrijf, ligt een vast contract voor jou in het verschiet.

Wat vragen wij van jou?

· HMC College opleiding Meubelmaker / Interieurbouw

· Min. 2 jaar werkervaring

· Uitstekende beheersing van de Nederlandse Taal

· VCA is vereist

· Woonachtig in de directe omgeving van Sliedrecht

Wat bieden wij jou:

· Een uitdagende functie in een dynamische omgeving ;

· Goede secundaire arbeidvoorwaarden;

· Een vast contract bij een wederzijdse tevredenheid

· Een goede, gezellige en flexibele werksfeer.

Aantal uur:

40

Werk- & Denkniveau:

Meubelmaker/Interieurbouw

Solliciteren:

Dus ben jij de interieurbouwer/meubelmaker die aan bovenstaande eisen kan voldoen, wacht dan niet, maar neem direct contact met ons op en laat weten waarom jij de geschikte persoon bent voor deze functie. Stuur je CV en motivatie op naar info@werkenmetpassie.com en overtuig ons van jouw kwaliteiten. Voor overige vragen kun je ons altijd bereiken via tel. 0184-416746.
We horen graag van je!

Kees Jelier