WIJ GAAN JOUW PLEK OP DIE STOEL ZOEKEN

LYDIA SCHOUTEN

“Toen het einde van mijn uitkering naderde, heb ik Werken met Passie benaderd of zij een baan voor mij hadden. Ik werd diezelfde dag nog gebeld en kon de dag erna op gesprek komen. Daar hebben we mijn CV besproken en ik kon aangeven wat mijn interesses waren. Ook kon ik aangeven voor hoelang ik iets zocht.
Na een aantal weken veranderde er iets in mijn situatie waardoor ik zo snel mogelijk werk nodig had. Dit had ik doorgegeven aan Werken met Passie en diezelfde dag werd ik nog gebeld door een andere collega want hij wist iets voor me. De volgende dag kon ik mijn contract tekenen en binnen een week had ik mijn eerste werkdag.

Werken met Passie probeert er alles aan te doen om je passend werk te geven. Ze zijn flexibel en ze denken met je mee. Door de fijne samenwerking had ik snel een nieuwe baan waar ik het nog steeds erg naar mijn zin heb.”

JACQUELINE KOOLMEES

“Na inschrijving bij Werken met Passie werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Wat ik heel prettig vond is de persoonlijke benadering en de warme ontvangst; veel uitzendbureaus nemen niet eens de tijd. Dit is het eerste bureau waarbij ik het gevoel kreeg dat ik telde als mens.

Het uiteindelijke resultaat is dat ze een hele leuke baan voor mij gevonden hebben waar ik sinds juli 2018 werk en waar ik het erg naar mijn zin heb.”