Schilder vacatures in Zuid-Holland

Werken als onderhoudsschilder

Bij Werken met Passie zijn wij trots op de grote groep schilders die via ons aan het werk zijn. Voor ons is het belangrijk om jou eerst persoonlijk te leren kennen. Als wij weten wat jouw wensen zijn en waar jouw talenten liggen kunnen wij gericht voor je gaan zoeken naar schilderwerk dat echt bij jou past. Onze jaren lange ervaring in de schilderbranche zorgt ervoor dat wij een groot netwerk van stabiele werkgevers hebben.

Wij bemiddelen voor jou zodat jij snel aan de slag kunt bij een prettige werkgever om werk te doen dat jij leuk vindt voor een goed salaris.

Werken als schilder in Zuid-Holland

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Werken met Passie: uitzendbureau voor schilders

Kun jij niet wachten om weer te werken als schilder? Wij hebben altijd diverse schilder vacatures voor de regio Zuid-Holland. Wij jij een fulltime of parttime baan als onderhoudsschilder in Zuid-Holland met goede voorwaarden bij een prettige werkgever? Dan is Werken met Passie het uitzendbureau voor jou als schilder.

Neem contact met ons op en wij plannen een afspraak met je in om kennis te maken. Wij gaan dan direct samen met jou op zoek naar een baan waar jij echt blij van wordt!

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ
Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl