Vacatures

Zoek vacature:

Plaats/regio:

Vakgebied:

Aantal uren per week

Opleiding

Arnemuiden
MBO
Fulltime
2600 - 2950
Voor het project in Arnemuiden, de bouw van luxe woningen, zoeken wij 2 ervaren elektriciens, die goed en graag samen werken.
Drechtsteden
MBO
Fulltime
2000 - 2250
Als chauffeur reinigingswagens ben je werkzaam op één van onze wagens: Hogedrukspoelwagens / vacuumzuigwagens, kolkenzuigers of zuigveegwagens.
Eindhoven
MBO
Fulltime
2450 - 2700
Als betontimmerman is het jouw vak om mee te bouwen aan de woningbouw, infrabouw en utiliteitsbouw. Jouw taken zijn het maken van bekistingen, maatvoering, vlechtwerk en stelwerkzaamheden.
Leerdam
MBO
Fulltime
2550 - 2850
Als betonreparateur ben jij verantwoordelijk om de betonschade te herstellen. Door diverse oorzaken kunnen er scheuren of barsten in het beton van gebouwen, monumenten, kelders, straalwerk of parkeergarages komen
Utrecht
Niet verreist
Fulltime
2100 - 2800
Ben jij een onderhoudsschilder in hart en nieren en ligt jou passie en kwaliteit in het schilderen van groot onderhoud? En werk je graag in de buurt van je huis, dus in de regio Dordrecht/Sliedrecht? Dan is dit echt de perfecte werkgever voor jou!
Werkendam
MBO
Fulltime
-
Het ene moment ben je de werkstukken aan het behandelen met primer en lijm, of snijd je het rubber op de juiste maat en breng je het rubber aan op de stalen producten.
Sliedrecht
HBO/WO
32 - 40
2500 - 3250
De controlepraktijk groeit en daarin komt een functie vrij voor een gevorderd assistent accountant audit/controleleider