Vacatures

Zoek vacature:

Plaats:

Vakgebied:

Aantal uren per week

Opleiding

Helmond
MBO
Fulltime
€ 1800 - € 2200
Aan de slag als leerling monteur elektrische installaties? Solliciteer op onze vacature en ontwikkel je tot monteur elektrische bussen en laadsystemen.
Helmond / Heel Nederland
MBO
Fulltime
€ 2500 - € 3000
Aan de slag als servicemonteur elektrische bussen en laadsystemen en samen met je collega's de award winnen? Solliciteer dan snel!
Alblasserwaard
Niet verreist
Fulltime
In overleg
Op zoek naar een leuke baan voor je tussenjaar? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Hardinxveld Giessendam
MBO
Fulltime
In overleg
Op zoek naar een nieuwe uitdaging als kozijnenmonteur? Neem dan contact met ons op zodat je snel aan de slag kan bij je nieuwe werkgever.
Hendrik-Ido-Ambacht
MBO
Fulltime
In overleg
Aan de slag als werkvoorbereider in de (luxe) bouw? Houd jij van verantwoording en zelfstandig werken? Dan is dit echt een vacature voor jou!
Giessenburg
MBO
Fulltime
In overleg
Aan de slag als monteur automotive in Giessenburg? Neem contact met ons op of lees onze vacature door.
Alblasserwaard
MBO
Fulltime
€ 2500 - € 2800
Houd jij als installatiemonteur van duurzaam leven en werken en heb je ook ervaring in de duurzaamheidstechniek? Kom dan bij ons werken en breng je enthousiasme en kennis van duurzaamheidstechniek mee.
Gorinchem
MBO
Fulltime
€ 1800 - € 2100
Wil jij graag in de bouw aan de slag als hulpmonteur montage? Wil jij graag iedere dag iets nieuws leren en jezelf blijven ontwikkelen in de montage? Kom dan bij ons werken! Solliciteer op onze vacature.
Sliedrecht
MBO
Fulltime
In overleg
Wil jij graag als hulpmonteur aan de slag en je zelf ontwikkelen in de koeltechniek? Dan zoeken wij jou! Onze opdrachtgever zoekt namelijk een hulpmonteur die een passie heeft voor techniek. Lees snel onze vacature verder!
Drechtsteden
MBO
Fulltime
€ 2500 - € 2800
Wil jij aan de slag als chauffeur stonespreader in de regio Drechtsteden? Is het voor jou iedere dag weer een uitdaging om in de transport aan het werk te zijn? Dan is dit de perfecte vacature voor jou! Lees snel verder!
Sliedrecht
MBO
Fulltime
€ 2000 - € 2250
Ben jij een chauffeur in hart en nieren en wil je graag in de milieudienst werken? Dan is dit je kans! Lees onze vacature door wat je nieuwe job allemaal inhoudt en solliciteer dan direct!
Drechtsteden
HBO
Fulltime
€ 2500 - € 4000
Ben jij een gepassioneerde assistent accountant die zich graag wil blijven ontwikkelen? Dan hebben wij de perfecte baan voor je! Lees snel onze vacature!
Schelluinen
HBO
Fulltime
€ 2700 - € 3200
Regel jij graag alle logistieke zaken van de afdeling als Account Coördinator? Wil jij jezelf graag uitdagen en ontwikkelen binnen de transport sector? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Solliciteer snel op onze vacature account coördinator.
Sliedrecht
MBO
Fulltime
€ 1800 - € 2100
Als medewerker groenvoorziening aan de slag? En verantwoordelijk willen zijn voor het groenonderhoud van parken, woonwijken en bedrijventerreinen? Lees dan snel verder!
Kedichem
MBO
Fulltime
€ 1800 - € 2100
Zorg jij er als medewerker groenvoorziening samen met je collega's voor dat het groen netjes onderhouden wordt en er verzorgd uit ziet in het park, bij het verzorgingshuis of bedrijventerrein? Lees dan snel onze nieuwe vacature medewerker groenvoorziening in Kedichem en solliciteer!
Hoeksche Waard
MBO
Fulltime
€ 2250 - € 2500
Aan de slag als hovenier en verantwoordelijk voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, parken en groenstroken? Lees onze vacature eens door en solliciteer!
Hardinxveld Giessendam
MBO
Fulltime
In overleg
In de timmerfabriek ga jij aan de slag als timmerman afmontage en ben je verantwoordelijk voor het monteren van kozijnen, ramen en deuren. Geïnteresseerd? Lees dan snel onze vacature!
Bergambacht
MBO
Fulltime
€ 3100 - € 3400
Ben jij een projectleider die let op details, lopende projecten goed in de gaten houd, bijspringt waar nodig en dingen als eerste ziet en oppakt? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever, schildersbedrijf zijn wij op zoek naar een projectleider die zelfstandig kan werken en kennis en ervaring heeft in de schildersbranche. Ben jij diegene? Solliciteer dan snel!
Breda
MBO
Fulltime
€ 2600 - € 2900
Aan de slag in de omgeving Breda als onderhoudsschilder? Hou jij van grote projecten onderhouden en opknappen, zodat het gebouw er weer netjes bij staat na het harde werken? Solliciteer dan snel op onze vacature! schilder in Breda!
Hendrik Ido Ambacht
MBO
Fulltime
In overleg
Ben jij een timmerman in hart en nieren en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder of onze vacature iets voor je en solliciteer snel op onze vacature timmerman in Hendrik Ido Ambacht.
Dordrecht
MBO
Fulltime
€ 2600 - € 2900
Ben jij schilder en wil je graag aan het werk in Dordrecht en omgeving? Lees dan onze vacature eens door en neem contact met ons op.
Alblasserwaard
MBO
Fulltime
In overleg
Aan de slag als particulier schilder in de Alblasserwaard? Neem dan snel contact met ons op of solliciteer direct op onze vacature schilder in de Alblasserwaard.
Brandwijk
MBO
Fulltime
€ 2600 - € 2900
Wil jij graag als particulier schilder aan de slag en onze klanten met een tevreden gevoel achter laten nadat jij het schildersproject hebt afgerond? Dan is onze vacature schilder in Brandwijk zeker iets voor jou!
IJsselstein
MBO
Fulltime
€ 2600 - € 2900
Als onderhoudsschilder in IJsselstein ga je samen met de schildersploeg aan de slag. Het ene project is schilderwerk aan de buitenkant van het gebouw, het volgende project is de binnenkant van een appartementencomplex opknappen. Zo is ieder project weer anders.
Drechtsteden
MBO
Fulltime
€ 2000 - € 2250
Als chauffeur reinigingswagens ben je werkzaam op één van onze wagens: hogedrukspoelwagens / vacuumzuigwagens, kolkenzuigers of zuigveegwagens.
Eindhoven
MBO
Fulltime
€ 2450 - € 2700
Als betontimmerman is het jouw vak om mee te bouwen aan de woningbouw, infrabouw en utiliteitsbouw. Jouw taken zijn het maken van bekistingen, maatvoering, vlechtwerk en stelwerkzaamheden.
Leerdam
MBO
Fulltime
€ 2550 - € 2850
Als betonreparateur ben jij verantwoordelijk om de betonschade te herstellen. Door diverse oorzaken kunnen er scheuren of barsten in het beton van gebouwen, monumenten, kelders, straalwerk of parkeergarages komen.
Utrecht
Niet verreist
Fulltime
€ 2100 - € 2800
Ben jij een onderhoudsschilder in hart en nieren en ligt jouw passie en kwaliteit in het schilderen van groot onderhoud? En werk je graag in de buurt van je huis, dus in de regio Dordrecht/Sliedrecht? Dan is dit echt de perfecte werkgever voor jou!
Werkendam
MBO
Fulltime
In overleg
Het ene moment ben je de werkstukken aan het behandelen met primer en lijm, of snijd je het rubber op de juiste maat en breng je het rubber aan op de stalen producten.
Sliedrecht
HBO/WO
Parttime
€ 2700 - € 4000
De controlepraktijk groeit en daarin komt een functie vrij voor een gevorderd assistent accountant audit/controleleider.