Medewerker binnendienst makelaardij – Vacature

Ben jij een medewerker binnendienst met kennis van en ervaring met een makelaarskantoor en bank- en verzekeringswezen? En ben je toe aan een volgende stap om door te groeien? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een medewerker binnendienst makelaardij voor een leuk makelaarskantoor in Sliedrecht. Als medewerker binnendienst makelaardij ben je fulltime aanwezig om zo je collega’s iedere dag te ondersteunen met alle werkzaamheden.

Werkzaamheden als medewerker binnendienst makelaardij:
Je bent het eerste aanspreekpunt van het makelaarskantoor en klanten komen dan ook altijd bij jou terecht. Naast het beantwoorden van hun vragen, maak je afspraken met de klanten of heb je contact met hypotheekverstrekkers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte zoals het uitwerken van koopovereenkomsten, facturen opmaken en taxatierapporten uitwerken. Hou je van organiseren dan is daar ook zeker de ruimte voor. Als er weer nieuwbouwplannen zijn mag jij het evenement organiseren zodat alles goed voorbereid is en goed verloopt tijdens het evenement.

Wat vragen we van jou:
Een leuke afwisselende functie dus! Omdat je dagelijks met kopers, verkopers en hypotheekverstrekkers in contact bent, is het belangrijk dat je de basiskennis beheerst op gebied van makelaardij of bank- en verzekeringswezen. Je bent iemand die makkelijk communiceert op verschillende niveaus zodat je klanten op een duidelijke manier informatie kan geven. Je bent zelf een nieuwsgierig persoon die graag op de hoogte is van alle feiten en gaat graag zelfstandig aan de slag. Uiteraard zijn je collega’s bereid je te helpen mocht je er niet uit komen. Maar voornamelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je werkzaamheden.

Het makelaarskantoor is in Sliedrecht gevestigd, maar zo nu en dan werk je ook vanuit Hardinxveld. De werktijden zijn tussen 8.30 – 18.00 uur. Daarom is het fijn als je in de omgeving van Sliedrecht woont, zodat je een korte reistijd hebt.

Solliciteren:
Ben jij op binnenkort beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet te lang met solliciteren en pak je kans! We zien je sollicitatie en enthousiaste motivatie op de vacature medewerker binnendienst makelaardij graag verschijnen! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze collega Julian.

Julian Voorwinden