Lisanne Hofman

Lisanne-werken met passie-uitzendbureau

Ik begin mijn werkdag graag met een gembertheetje. Ik start mijn computer op en bekijk ik wat ik die dag voor werkzaamheden en afspraken heb staan. Ik ben door de dag heen actief in het zoeken van kandidaten. Dit kan zijn op LinkedIn, maar ook op verschillende jobboards. Naast de werving en selectie die ik doe, ben ik ook veel bezig met het schrijven van vacatures en andere administratieve werkzaamheden. Een heerlijke afwisselende functie waarbij geen één dag hetzelfde is.

Na een dag werken sta ik mijzelf het liefst uit te sloven in de keuken. Ik vind het heerlijk om lekker te koken. Als je het mij vraagt kan dat niet zonder knoflook, dus dat gebruik ik maar al te graag bij alle gerechten die ik maak. Naast het aanrecht, kun je mij ook vinden op een terrasje, of als je heel veel geluk hebt in de sportschool. Mijn guilty pleasure? Tino Martin. Ik kan bijna elke liedje mee blèren. “Laat me léééven.”

Of toch iemand anders spreken?

Jan

Jan-werken met passie-uitzendbureau

Recruiter

06 23 13 48 47

Meer over
Jan

Daniel

Daniel- werken met passie-uitzendbureau- bouw vacatures

Recruiter

06 57 72 79 72

Meer over
Daniel

Jan Arne

jan arne - werken met passie-uitzendbureau barendrecht

Recruiter

06 11 68 88 18

Meer over
Jan Arne

Antoinette

Lisanne-werken met passie-uitzendbureau

Recruiter

06 30 37 16 42

Meer over
Antoinette