Landingspagina vacatures

Banen in Dordrecht

Lorem Ipsum
Dordrecht
Mbo
Full time
€2000 - €3200
Als logistiek administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor tijdig en zo juist mogelijk verwerken van de facturen. Je vraagt verzendadressen op bij (internationale) klanten en je plant routes in voor goederen die naar de (lucht) haven gebracht moeten worden. Als logistiek administratief medewerker heb je een afwisselende functie waarin jouw regel en organisatie skills echt naar voren komen.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2600 - €3000
Als montagemedewerker bij dit bedrijf ga jij met een uniek product werken. Dit bedrijf fabriceert deelelementen die gebruikt worden om een bestaand kozijn deels te vervangen. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!
Dordrecht
Mbo
Full time
€38 - €42
Als zelfstandig timmerman bij dit vastgoedonderhoudsbedrijf krijg jij de afwisseling en de goede samenwerking waar jij als zpp’er wél op zit te wachten! Van het vervangen van kozijnen, het afhangen van deuren, het plaatsen van wanden en het dichten van plafonds. Jij kan het!
Dordrecht
Mbo
Full time
€2900 - €3250
Als timmerman bij dit vastgoedonderhoudsbedrijf is geen dag hetzelfde. Het vervangen van kozijn, het plaatsen van een wand of het afhangen van een deur. Al deze taken zijn voor jou appeltje, eitje.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2600 - €3000
Als houtrotsaneerder weet jij als geen ander hoe jij houtrot herstelt. Of het nu een klus is aan een raam, deur of dorpel. Jij weet wat je te doen staat.
Dordrecht
Mbo
Full time
€33 - €38
Als zelfstandig houtrotsaneerder is houtrot herstellen voor jou een koud kunstje. Als zzp’er ga jij aan de slag met het herstellen of vervangen van een raamkozijn, deurpost of dorpel.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2000 - €3800
Een baan met vrijheid, klantcontact en variatie in je werkzaamheden. Ben jij elektrotechnisch onderlegd en vind jij het heerlijk om bij klanten over de vloer te komen dan is deze functie als beveiligingsmonteur jou op het lijf geschreven.
Dordrecht
Mbo
Full time
€1800 - €2400
Werken in een gezellige en familiare omgeving. Als junior montagemedewerker kozijnen ga jij, onder begeleiding van een collega, aan de slag in de productie en montage van aluminium kozijnen.
Dordrecht
Mbo
Full time
€1800 - €3000
Werken in een gezellige, familiare omgeving. Als montagemedewerker kozijnen ga jij, samen met je collega’s, aan de slag in de productie en montage van aluminium kozijnen. Maatwerk waarbij ieder project anders is.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2400 - €2700
Veel vrijheid en op pad met de werkbus? Word dan montage-, storing- en onderhoudsmonteur bij dit leuke bedrijf uit Dordrecht! De combinatie van installatie, onderhoud en storingen aan automatische deuren en sloten houden je werkzaamheden divers.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2000 - €2400
Veel vrijheid en zelf op pad met de werkbus? Dat kan bij deze baan als leerling montage-, storing- en onderhoudsmonteur! Jij draait je hand niet om voor lichte montagewerkzaamheden aan automatische deuren en sloten.
Dordrecht
Ongeschoold
Full time
€1900 - €2500
Jij kan aan de slag bij een groeiend bedrijf, een bedrijf die echt iets uniek doet. Een kinderwagen huren, leasen of een compleet opgeknapt model kopen, dat is nou iets van deze tijd. Bij dit bedrijf zorgen ze ervoor dat de kinderwagens er ten alle tijden op en top uitzien.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2200 - €2800
Jij bent er niet vies van om dingen beet te pakken. Logistieke taken zoals het laden en lossen van materiaal en het bijhouden van het buitenterrein geven jouw voldoening. Bij deze functie als logistiek medewerker krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2600 - €3200
Wil jij als stukadoor gewoon stuken, dat in dit de vacature voor jou. Je komt te werken bij een groot vastgoedonderhoudsbedrijf, waar veel diverse projecten op jou te wachten staan.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2600 - €3200
Dit bedrijf is van een traditioneel schildersbedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor allerlei soorten vastgoedonderhoud. Zij staat erom bekend om het feit dat alles op en top geregeld is. Voor jou als ervaren timmerman is dat fantastisch want je kan direct aan de slag met datgene waar jij het beste in bent.
Dordrecht
Mbo
Full time
€35 - €42
Als zzp'er bij dit bedrijf hoef jij je geen zorgen te maken dat je zonder werk komt te zitten. Zij zijn allround inzetbaar en hebben voldoende werk en afwisseling voor jou!
Dordrecht
Mbo
Full time
€2200 - €2800
Ben jij graag aan het klussen of ben je handig met dingen maken of installeren? Dan hebben wij de vacature voor jou! Wij zijn opzoek naar onderhoudsmannen of -vrouwen. Werkervaring is niet vereist, een hoop motivatie en enthousiasme wel.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2700 - €3200
Wij zijn opzoek naar loodgieters! Ben jij die gezellige loodgieter die goed zelfstandig kan werken en het leuk vindt om iedere dag wat anders te doen, lees dan snel verder!
Dordrecht
Mbo
Full time
€2800 - €3000
Een aanspreekpunt zijn voor klanten en onze field service engineers. Die rol is jou op het lijf geschreven. Jij ondersteund bij technische installaties, inbedrijfsstellingen en serviceactiviteiten van onze innovatieve producten uit de maritieme wereld.
Dordrecht
Mbo
Full time
€3000 - €3300
Zelfstandigheid, vrijheid en wat van de wereld zien? In deze technische functie als field service engineer vlieg jij de hele wereld over en werk je ook nog eens met de meest innovatieve producten van de maritieme wereld.
Dordrecht
Vmbo
Full time
€2300 - €2800
Voor een maritieme onderneming zijn wij op zoek naar assemblagemedewerkers. Heb jij gevoel voor techniek en kan jij zowel met fijn als grof werk omgaan? Ga dan aan de slag als assemblagemedewerker.
Dordrecht
Vmbo
Full time
€2000 - €2700
Het verbinden van kunststof door verschillende lastechnieken toe te passen is voor jou een eitje. Jij weet als geen ander wanneer welke lastechniek toegepast wordt en krijgt er energie van als die lasnaad super strak is. Jij bent diegene die wij zoeken!
Dordrecht
Mbo
Part time
€2300 - €2800
Heb jij altijd technisch werk uitgevoerd en wil je graag gebruik blijven maken van jou kennis maar dan in een adviserende rol? Of ben jij goed technisch onderlegd met een affiniteit richting de sales? Dan is deze baan echt iets voor jou!
Dordrecht
Mbo
Full time
€29 - €34.5
Voor dit bedrijf, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, zijn wij met spoed opzoek naar een zzp timmerman! Jij zal veel zelfstandig op pad zijn en zal zo dus al jouw voordelen behouden, maar met net iets meer zekerheid op werk!
Dordrecht
Mbo
Full time
€2300 - €2800
Werken met techniek in verschillende vormen komen dagelijks aan bod bij deze baan als monteur pompen. Mechanisch-, diesel- en elektrotechniek gaan als een rode draag door jouw werkzaamheden heen. Het werken met pompen brengt veel afwisseling met zich mee.
Dordrecht
Mbo
Full time
€1800 - €3200
Deze gecombineerde functie voor servicemonteur kozijnentechniek en montagemedewerker werkplaats is gevarieerd en een mix van werken in de werkplaats en werken in de buitendienst. Kortom; het maken van kozijnen aan de hand van een tekening aan de ene kant en het perfect afstellen en opleveren van geplaatste kozijnen aan de andere kant.
Dordrecht
Mbo
Full time
€1800 - €3600
Een vroege vogel zoals jij start om 7:00 uur aan de klus van vandaag, een mooi nieuwbouwproject waar je de op maat gemaakte kozijnen gaat installeren en afwerken. Dat je op af en toe op hoogte werkt hoort bij dit vak.
Dordrecht
Mbo
Full time
€30 - €35
Als ZZP schilder met ruime ervaring en vakkennis van schilderen, hebben wij de vacature voor jou! Jij kan aan de slag bij een uniek bedrijf waar geen dag hetzelfde is.
Dordrecht
Full time
€2600 - €3200
Dit schildersbedrijf staat erom bekend dat alles op en top geregeld is. Voor hen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder.
Dordrecht
Vmbo
Full time
€1600 - €2400
Ben jij beginnend schilder of zit je eraan te denken om schilder te worden? Via Werken met Passie kun je een schildersopleiding volgen. Bij onze opdrachtgever krijg je de begeleiding die je nodig hebt als leerling schilder zodat je over een tijdje alle kneepjes van het vak beheerst.