Landingspagina vacatures

Banen in Dordrecht

Lorem Ipsum
Dordrecht
Mbo
Full time
€2300 - €2700
Als orderpicker heb jij de verantwoordelijkheid voor het vlot verwerken van zowel inkomende als uitgaande goederen. Deze functie speelt een cruciale rol binnen het bedrijf, aangezien al het materiaal door jouw handen gaat bij ontvangst en verzending.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2550 - €3300
Ben jij als zzp’er op zoek naar meer zekerheid, minder gedoe en een wekelijkse uitbetaling? Dan hebben wij de vacature voor jou. Als onderhoudstimmerman ga jij diverse onderhoudsklussen en schades herstellen bij bewoners thuis.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2550 - €3300
Als onderhoudstimmerman bij dit bedrijf heb jij een afwisselende baan. Dagelijks ben jij bij huurders te vinden om hier grote of kleine timmerwerken te verrichten. Benieuw geworden wat je precies gaat doen? Lees snel verder!
Dordrecht
Mbo
Full time
€35 - €41
Als zzp’er bij dit bedrijf kan jij aan de slag als mutatie timmerman. Jouw dagen worden gevuld met diverse klussen in huizen die opgeknapt, verbouwd of gerenoveerd moeten worden voor de volgende huurder erin gaat!
Dordrecht
Mbo
Full time
€2550 - €3300
Heb jij zin om woningen appartementen of andere panden compleet te verbouwen of op te knappen? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een mutatietimmerman.
Dordrecht
Mbo
Full time
€35 - €41
Voldoende werk, zelfstandig aan de slag en elke dag nieuwe uitdagingen. Dat kunnen wij jou bieden als zzp loodgieter! Interesse? Lees snel verder
Dordrecht
Mbo
Full time
€35 - €41
Als jij aan de slag gaat als zzp loodgieter service en onderhoud is geen dag hetzelfde. Het werk voer je voornamelijk uit bij huurders via de woningcorporatie. Jij zorgt voor een lach op het gezicht van de bewoners!
Dordrecht
Mbo
Full time
€2500 - €3300
Als loodgieter service en onderhoud ga jij dagelijks zelfstandig op pad om diverse werkzaamheden te verrichten. Benieuwd hoe jouw dag er verder uitziet? Lees dan verder!
Dordrecht
Ongeschoold
Full time
€2500 - €3200
Iedere dag nieuwe uitdagingen, nieuwe klanten en nieuwe klussen? Dat kan bij ons! Als service- en onderhoudsmedewerker is het jouw taak om bij bewoners allerlei klussen te gaan verrichten. Nieuwsgieren naar de soort klussen? Lees dan snel verder!
Dordrecht
Ongeschoold
Full time
€2500 - €3200
Als service- en onderhoudsmedewerker ga jij zelfstandig op pad om diverse werkzaamheden te verrichten in en rondom woningen. Je bent dagelijks bij mensen thuis te vinden. Het is dus belangrijk dat jij service verlenen hoog in het vaandel hebt staan.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2300 - €2800
Als allround assemblagemedewerker krijg jij een breed takenpakket. In onze moderne werkplaats met meerdere productieafdelingen krijg jij de kans om gevarieerd werk te doen en betrokken te zijn bij het maken van geavanceerde meetapparatuur voor de scheepvaart. Met deze apparatuur meten en verminderen wij de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik. Hier ben jij niet zomaar een werknemer, maar een belangrijk onderdeel van het team.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2400 - €3100
Als administratief commercieel medewerker voor dit bedrijf zul je een afwisselende rol gaan vervullen. Voorbereidende werkzaamheden uitvoeren op administratief gebied, contact hebben met klanten over vermissingen of schades en ondersteuning bieden aan jouw commerciële collega’s. Kortom een functie die je bezig houdt!
Dordrecht
Mbo
Full time
€1900 - €2500
Als junior marketing medewerker ben jij samen met de marketing manager verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten binnen de organisatie. Zo bedenk en maak je content voor op de website. Je houdt de webshop netjes bij en beheert alle social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram. Daarnaast denk je mee met het opzetten van verkoopacties, campagnes en marketingprojecten.
Dordrecht
Mbo
Full time
€38 - €42
Als zelfstandig timmerman bij dit vastgoedonderhoudsbedrijf krijg jij de afwisseling en de goede samenwerking waar jij als zpp’er wél op zit te wachten! Van het vervangen van kozijnen, het afhangen van deuren, het plaatsen van wanden en het dichten van plafonds. Jij kan het!
Dordrecht
Mbo
Full time
€2900 - €3250
Als timmerman bij dit vastgoedonderhoudsbedrijf is geen dag hetzelfde. Het vervangen van kozijn, het plaatsen van een wand of het afhangen van een deur. Al deze taken zijn voor jou appeltje, eitje.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2600 - €3000
Als houtrotsaneerder weet jij als geen ander hoe jij houtrot herstelt. Of het nu een klus is aan een raam, deur of dorpel. Jij weet wat je te doen staat.
Dordrecht
Mbo
Full time
€33 - €38
Als zelfstandig houtrotsaneerder is houtrot herstellen voor jou een koud kunstje. Als zzp’er ga jij aan de slag met het herstellen of vervangen van een raamkozijn, deurpost of dorpel.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2000 - €3800
Een baan met vrijheid, klantcontact en variatie in je werkzaamheden. Ben jij elektrotechnisch onderlegd en vind jij het heerlijk om bij klanten over de vloer te komen dan is deze functie als beveiligingsmonteur jou op het lijf geschreven.
Dordrecht
Mbo
Full time
€1800 - €2400
Werken in een gezellige en familiare omgeving. Als junior montagemedewerker kozijnen ga jij, onder begeleiding van een collega, aan de slag in de productie en montage van aluminium kozijnen.
Dordrecht
Mbo
Full time
€1800 - €3000
Werken in een gezellige, familiare omgeving. Als montagemedewerker kozijnen ga jij, samen met je collega’s, aan de slag in de productie en montage van aluminium kozijnen. Maatwerk waarbij ieder project anders is.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2400 - €2700
Veel vrijheid en op pad met de werkbus? Word dan montage-, storing- en onderhoudsmonteur bij dit leuke bedrijf uit Dordrecht! De combinatie van installatie, onderhoud en storingen aan automatische deuren en sloten houden je werkzaamheden divers.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2000 - €2400
Veel vrijheid en zelf op pad met de werkbus? Dat kan bij deze baan als leerling montage-, storing- en onderhoudsmonteur! Jij draait je hand niet om voor lichte montagewerkzaamheden aan automatische deuren en sloten.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2200 - €2800
Jij bent er niet vies van om dingen beet te pakken. Logistieke taken zoals het laden en lossen van materiaal en het bijhouden van het buitenterrein geven jouw voldoening. Bij deze functie als logistiek medewerker krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2600 - €3200
Dit bedrijf is van een traditioneel schildersbedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor allerlei soorten vastgoedonderhoud. Zij staat erom bekend om het feit dat alles op en top geregeld is. Voor jou als ervaren timmerman is dat fantastisch want je kan direct aan de slag met datgene waar jij het beste in bent.
Dordrecht
Mbo
Full time
€35 - €42
Als zzp'er bij dit bedrijf hoef jij je geen zorgen te maken dat je zonder werk komt te zitten. Zij zijn allround inzetbaar en hebben voldoende werk en afwisseling voor jou!
Dordrecht
Mbo
Full time
€2200 - €2800
Ben jij graag aan het klussen of ben je handig met dingen maken of installeren? Dan hebben wij de vacature voor jou! Wij zijn opzoek naar onderhoudsmannen of -vrouwen. Werkervaring is niet vereist, een hoop motivatie en enthousiasme wel.
Dordrecht
Vmbo
Full time
€2000 - €2700
Het verbinden van kunststof door verschillende lastechnieken toe te passen is voor jou een eitje. Jij weet als geen ander wanneer welke lastechniek toegepast wordt en krijgt er energie van als die lasnaad super strak is. Jij bent diegene die wij zoeken!
Dordrecht
Mbo
Full time
€29 - €34.5
Voor dit bedrijf, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, zijn wij met spoed opzoek naar een zzp timmerman! Jij zal veel zelfstandig op pad zijn en zal zo dus al jouw voordelen behouden, maar met net iets meer zekerheid op werk!
Dordrecht
Mbo
Full time
€2300 - €2800
Werken met techniek in verschillende vormen komen dagelijks aan bod bij deze baan als monteur pompen. Mechanisch-, diesel- en elektrotechniek gaan als een rode draag door jouw werkzaamheden heen. Het werken met pompen brengt veel afwisseling met zich mee.
Dordrecht
Mbo
Full time
€1800 - €3200
Deze gecombineerde functie voor servicemonteur kozijnentechniek en montagemedewerker werkplaats is gevarieerd en een mix van werken in de werkplaats en werken in de buitendienst. Kortom; het maken van kozijnen aan de hand van een tekening aan de ene kant en het perfect afstellen en opleveren van geplaatste kozijnen aan de andere kant.
Dordrecht
Mbo
Full time
€1800 - €3600
Een vroege vogel zoals jij start om 7:00 uur aan de klus van vandaag, een mooi nieuwbouwproject waar je de op maat gemaakte kozijnen gaat installeren en afwerken. Dat je op af en toe op hoogte werkt hoort bij dit vak.
Dordrecht
Mbo
Full time
€30 - €35
Als ZZP schilder met ruime ervaring en vakkennis van schilderen, hebben wij de vacature voor jou! Jij kan aan de slag bij een uniek bedrijf waar geen dag hetzelfde is.
Dordrecht
Full time
€2600 - €3200
Dit schildersbedrijf staat erom bekend dat alles op en top geregeld is. Voor hen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder.
Dordrecht
Vmbo
Full time
€1600 - €2400
Ben jij beginnend schilder of zit je eraan te denken om schilder te worden? Via Werken met Passie kun je een schildersopleiding volgen. Bij onze opdrachtgever krijg je de begeleiding die je nodig hebt als leerling schilder zodat je over een tijdje alle kneepjes van het vak beheerst.