Landingspagina vacatures

Banen in Dordrecht

Lorem Ipsum
Dordrecht
MBO
Full time
€2600 - €3400
Ben jij op zoek naar een dynamische en afwisselende functie binnen een groeiend bedrijf? Zoek niet verder! Ga bij ons aan de slag als Administratief Medewerker (Financieel/ Backoffice). Word jij enthousiast van administratieve taken en klantcontact? Lees snel verder en ontdek jouw toekomstige droombaan!
Dordrecht
Mbo
Full time/ Part time
€2600 - €3800
Stap aan boord van een team waar innovatie en precisie samenkomen om de toekomst van tandartspraktijken vorm te geven! Als W-installateur ben jij de sleutelfiguur, die samen met een divers team van vakmensen, hoogwaardige en volledige functionerende tandartspraktijken realiseert.
Dordrecht
Mbo
Full time/ Part time
€2900 - €4100
Ontwikkel je loopbaan als servicemonteur in de buitendienst. Jouw vaardigheden in het oplossen van storingen en het verzorgen van onderhoud aan tandheelkundige apparatuur zijn van onschatbare waarde voor ons team. Bij ons krijg je de kans om jouw expertise verder te ontwikkelen en een cruciale rol te spelen in het optimaal functioneren van tandartspraktijken door het hele land.
Dordrecht
Mbo
Full time/ Part time
€2600 - €3600
Stap aan boord van een team waar innovatie en precisie samenkomen om de toekomst van tandartspraktijken vorm te geven! Als E-installateur ben jij de architect achter de schermen, die ervoor zorgt dat elk praktijkproject tot leven komt met naadloos geïntegreerde elektrische installaties.
Dordrecht
Mbo
Full time/ Part time
€3200 - €4100
Ben jij gepassioneerd over het ontcijferen van data en ben je klaar om je collega's te ondersteunen bij het verkrijgen van waardevolle inzichten? Lees dan snel verder, want misschien word jij wel de nieuwste aanwinst voor ons team!
Dordrecht
Mbo
Full time/ Part time
€3750 - €3800
Als technisch planner krijg je een sleutelrol in de planning van alle service-, storings- en installatiewerkzaamheden toegewezen. Je bent de brug tussen de klant en onze twintig monteurs, die door het hele land druk bezig zijn met het oplossen van storingen, onderhoudswerkzaamheden en het installeren van dentale apparatuur. Jouw missie? Ervoor zorgen dat de monteur gewapend met de juiste kennis en materialen op pad gaat, en dit alles op tijd en efficiënt.
Dordrecht
Mbo
Full time/ Part time
€2750 - €3800
Bij ons, dé specialist die tandartsen volledig ontzorgt bij het ontwerpen, (ver)bouwen, inrichten en bevoorraden van tandartspraktijken, komen techniek en commercie samen. Ben jij thuis in beide vakgebieden? Dan zou de rol van technisch commercieel medewerker binnen onze groeiende organisatie weleens precies bij jou kunnen passen. Lees verder als dit jou aanspreekt.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2300 - €2600
Veel vrijheid en zelf op pad met de werkbus? Dat kan in jouw baan onderhoudsmonteur deurinstallaties! In deze leuke functie werk je door heel Nederland en kom je bij bedrijven en instanties over de vloer waar jij het onderhoud gaat doen aan geautomatiseerde deuren.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2550 - €3300
Ben jij als zzp’er op zoek naar meer zekerheid, minder gedoe en een wekelijkse uitbetaling? Dan hebben wij de vacature voor jou. Als onderhoudstimmerman ga jij diverse onderhoudsklussen en schades herstellen bij bewoners thuis.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2550 - €3300
Als onderhoudstimmerman bij dit bedrijf heb jij een afwisselende baan. Dagelijks ben jij bij huurders te vinden om hier grote of kleine timmerwerken te verrichten. Benieuw geworden wat je precies gaat doen? Lees snel verder!
Dordrecht
Mbo
Full time
€35 - €41
Als zzp’er bij dit bedrijf kan jij aan de slag als mutatie timmerman. Jouw dagen worden gevuld met diverse klussen in huizen die opgeknapt, verbouwd of gerenoveerd moeten worden voor de volgende huurder erin gaat!
Dordrecht
Mbo
Full time
€2550 - €3300
Heb jij zin om woningen appartementen of andere panden compleet te verbouwen of op te knappen? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een mutatietimmerman.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2900 - €3250
Als timmerman bij dit vastgoedonderhoudsbedrijf is geen dag hetzelfde. Het vervangen van kozijn, het plaatsen van een wand of het afhangen van een deur. Al deze taken zijn voor jou appeltje, eitje.
Dordrecht
Mbo
Full time
€38 - €42
Als zelfstandig timmerman bij dit vastgoedonderhoudsbedrijf krijg jij de afwisseling en de goede samenwerking waar jij als zpp’er wél op zit te wachten! Van het vervangen van kozijnen, het afhangen van deuren, het plaatsen van wanden en het dichten van plafonds. Jij kan het!
Dordrecht
Mbo
Full time
€33 - €38
Als zelfstandig houtrotsaneerder is houtrot herstellen voor jou een koud kunstje. Als zzp’er ga jij aan de slag met het herstellen of vervangen van een raamkozijn, deurpost of dorpel.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2600 - €3000
Als houtrotsaneerder weet jij als geen ander hoe jij houtrot herstelt. Of het nu een klus is aan een raam, deur of dorpel. Jij weet wat je te doen staat.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2400 - €2700
Veel vrijheid en op pad met de werkbus? Word dan montage-, storing- en onderhoudsmonteur bij dit leuke bedrijf uit Dordrecht! De combinatie van installatie, onderhoud en storingen aan automatische deuren en sloten houden je werkzaamheden divers.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2000 - €2400
Veel vrijheid en zelf op pad met de werkbus? Dat kan bij deze baan als leerling montage-, storing- en onderhoudsmonteur! Jij draait je hand niet om voor lichte montagewerkzaamheden aan automatische deuren en sloten.
Dordrecht
Mbo
Full time
€2600 - €3200
Dit bedrijf is van een traditioneel schildersbedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor allerlei soorten vastgoedonderhoud. Zij staat erom bekend om het feit dat alles op en top geregeld is. Voor jou als ervaren timmerman is dat fantastisch want je kan direct aan de slag met datgene waar jij het beste in bent.
Dordrecht
Mbo
Full time
€29 - €34.5
Voor dit bedrijf, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, zijn wij met spoed opzoek naar een zzp timmerman! Jij zal veel zelfstandig op pad zijn en zal zo dus al jouw voordelen behouden, maar met net iets meer zekerheid op werk!
Dordrecht
Mbo
Full time
€30 - €35
Als ZZP schilder met ruime ervaring en vakkennis van schilderen, hebben wij de vacature voor jou! Jij kan aan de slag bij een uniek bedrijf waar geen dag hetzelfde is.