Junior Account Coördinator – Vacature

Als Junior Account Coördinator heb je en het gevoel en de kennis over internationale logistiek en transport. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en wil graag werken bij één van de wereldwijde opererende marktleider op het gebied van speciaal en zwaar transport.

Als Junior Account Coördinator ben je verantwoordelijk om het gehele transporttraject in zijn geheel te ontzorgen voor internationale klanten. Dit bestaat uit diverse opdrachten verdeeld tussen multimodaal-vervoer, opslag en douane zaken en grote en zware ladingen.

Als Junior Account Coördinator bestaan jouw werkzaamheden uit het volgende:

  • Je verzorgd het gehele traject tot in de puntjes, van offerte tot en met de factuur;
  • Je verwerkt de informatie in ons eigen IT systeem en in de systemen van onze klanten;
  • Je informeert internationale betrokken partijen (kanten, toeleveranciers, collega’s);
  • Je onderhoud contacten met de betrokken partijen over de uitvoering van opdrachten;
  • Je onderzoekt alternatieve transportmogelijkheden. Zo ben jij altijd op de hoogte van de beste en nieuwste oplossingen.

Heb jij ervaring in de transportsector en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Herken jij je in bovenstaand profiel en kan je deze zelfstandig uitvoeren? Werk en denk je op HBO niveau, ben je bereid nieuwe kennis op te doen en veel nieuwe dingen te leren? Spreek je naast de Nederlandse taal ook nog vloeiend de Engelse taal? En woon je ook nog in de omgeving van Groot Ammers? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer snel op onze vacature zodat we een gesprek kunnen plannen om kennis te maken en de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Heb je vragen? Bel dan onze collega Geert.

Geert van den Born