Waar wil je afspreken?

Vul je naam en email in en kies je locatie waar je met mij wilt afspreken.

Julian Voorwinden

Zit je niet goed op je plek? Bel mij voor een eerste gesprek! En zo zit dat. Want de gesprekken met allerlei mensen en de verschillende verhalen houden mijn werk leuk en interessant. Dat heeft te maken met het feit dat ieder mens weer anders is dus ook qua benadering is dat elke keer weer anders. Over variatie gesproken!
Na mijn werk ben ik veel in de sporthal te vinden voor zaalvoetbal of korfbal.

Waar wil je afspreken?

Vul je naam en email in en kies je locatie waar je met mij wilt afspreken.

Of toch iemand anders spreken?

Liesbeth

Recruiter

06 30371642

Meer over Liesbeth >

Jan

Recruiter

06 23134847

Meer over Jan >

Daniel

Recruiter

06 57727972

Meer over Daniel >

Kees

Recruiter

06 46562951

Meer over Kees >