Jan Arne de Jong

Mijn functie is erg afwisselend en dat vind ik heerlijk. Ik ben vaak op de werkvloer te vinden bij onze opdrachtgevers en werknemers. Ik vind het belangrijk om eerst het bedrijf en de mensen te leren kennen voordat we iemand bemiddelen. Zo zorgen we ervoor dat je echt op de juiste plek wordt geplaatst. Het is erg leuk om zo veel op pad te zijn en bij veel verschillende bedrijven over de vloer te komen. Het leukste aan het werk vind ik het sociale contact met mensen. Daarnaast ben ik creatief ingesteld en denk ik graag mee met leuke marketingacties.

Naast werktijd kan ik mijn energie kwijt in voetballen en wakeboarden. Daarnaast ben ik avontuurlijk ingesteld en ga ik het liefst zonder planning op reis. Nieuwe culturen en plekken ontdekken vind ik prachtig. Ook wintersport is favoriet, en dan niet alleen het skiën maar de hele sfeer eromheen. Zeg nou zelf na een dag skiën nog even een afzakkertje doen in een Oostenrijkse berghut, dat is toch genieten. Ik ben sowieso wel van de afzakkertjes trouwens.

Of toch iemand anders spreken?

Jan

Jan-werken met passie-uitzendbureau

Recruiter

06 23 13 48 47

Meer over
Jan

Daniel

Daniel- werken met passie-uitzendbureau- bouw vacatures

Recruiter

06 57 72 79 72

Meer over
Daniel

Antoinette

jan arne - werken met passie-uitzendbureau barendrecht

Recruiter

06 30 37 16 42

Meer over
Antoinette

Lisanne

Lisanne-werken met passie-uitzendbureau

Recruiter

06 21 37 28 83

Meer over
Lisanne