Waar wil je afspreken?

Vul je naam en email in en kies je locatie waar je met mij wilt afspreken.

Geert van den Born

Wat een mooie verhalen krijg je soms te horen als je écht naar iemand luistert! Elke dag weer nieuwe verhalen. En dan samen op zoek gaan naar wat voor beide partijen helemaal past. Ultieme uitdaging want het is niet altijd even makkelijk. Door het contact met verschillende werknemers en werkgevers blijft het werk erg afwisselend. Je bent tenslotte in verschillende branches actief, van de bouw tot de techniek en van administratief tot productie. Fascinerend om bij al deze bedrijven binnen te mogen kijken.

Na mijn werk ben ik te vinden op de racefiets. De motor is ingeruild voor een sportievere hobby maar stiekem blijf ik een motorfan. Koken is een passie en voor een glas goede wijn kun je me zeker wakker maken.

Waar wil je afspreken?

Vul je naam en email in en kies je locatie waar je met mij wilt afspreken.

Of toch iemand anders spreken?

Liesbeth

Recruiter

06 30371642

Meer over Liesbeth >

Jan

Recruiter

06 23134847

Meer over Jan >

Daniel

Recruiter

06 57727972

Meer over Daniel >

Kees

Recruiter

06 46562951

Meer over Kees >