Detacheringsbureau Sliedrecht

Wij hebben altijd een leuke baan voor jou

Werken bij het leukste detacheringsbureau van Sliedrecht en omgeving? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan contact met ons op! Wij luisteren naar jouw wensen en ambities, stellen vragen, doen een aantal tests en gaan met deze informatie op zoek naar de perfecte baan voor jou! Als we die gevonden hebben, laten we jou niet aan je lot over. Er volgen nog een aantal momenten waarin wij monitoren hoe de baan bevalt en mocht je ergens tegenaan lopen dan staan wij natuurlijk voor je klaar.

Openstaande vacatures in Sliedrecht

Welke diploma’s heb je nodig om te kunnen werken in de bouw?

Groot netwerk van werkgevers in omgeving Sliedrecht

Weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent? Op onze website vind je leuke vacatures in Sliedrecht, haal hier je inspiratie uit! Wij hebben vacatures in de techniek en bouw. Maar ook binnen marketing/communicatie of de logistieke sector.

Wij hebben een groot netwerk en weten alle ins and outs van deze bedrijven, daardoor kunnen we goed inschatten welk bedrijf bij jou past. Door onze persoonlijke benadering hebben wij vele werkzoekenden aan een baan met passie geholpen. Ga jij binnenkort ook weer met plezier naar je werk? Neem contact met ons op.

Een nieuwe uitdaging
aansluitend bij jouw talent?

Neem contact op

Schapedrift 95
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
0184 416 746

info@werkenmetpassie.nl