Daniel Bouter

De ene keer sta ik op een bouwplaats, de andere keer in een groot productiebedrijf en dan weer bij iemand thuis. Zo kom je nog eens ergens. En zo blijft je werk zeer afwisselend. Dat geldt ook voor de wet- en regelgevingen in Nederland. Die veranderen vaker dan je denkt en daar moet je dan direct op inspelen. 

Ik vind het fijn als mensen mij weten te vinden om ze verder te helpen met een nieuwe of volgende stap. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de groei van een onderneming omdat je veel zorgen uit handen neemt. Daar word ik altijd weer blij van. 

Na werktijd ben ik voornamelijk sportief bezig, ook op vakantie. Lui op een bedje liggen met een boek; ik moet er niet aan denken. Zet mij maar in de bergen of op een surfboard.

Of toch iemand anders spreken?

Jan

Jan-werken met passie-uitzendbureau

Recruiter

06 23 13 48 47

Meer over
Jan

Jan Arne

jan arne - werken met passie-uitzendbureau barendrecht

Recruiter

06 11 68 88 18

Meer over
Jan Arne

Antoinette

jan arne - werken met passie-uitzendbureau barendrecht

Recruiter

06 30 37 16 42

Meer over
Antoinette

Lisanne

Lisanne-werken met passie-uitzendbureau

Recruiter

06 21 37 28 83

Meer over
Lisanne