Waar wil je afspreken?

Vul je naam en email in en kies je locatie waar je met mij wilt afspreken.

Daniel Bouter

De ene keer sta ik op een bouwplaats, de andere keer in een groot productiebedrijf en dan weer bij iemand thuis. Zo kom je nog eens ergens. En zo blijft je werk zeer afwisselend. Dat geldt ook voor de wet- en regelgevingen in Nederland. Die veranderen vaker dan je denkt en daar moet je dan direct op inspelen. 

Ik vind het fijn als mensen mij weten te vinden om ze verder te helpen met een nieuwe of volgende stap. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de groei van een onderneming omdat je veel zorgen uit handen neemt. Daar word ik altijd weer blij van. 

Na werktijd ben ik voornamelijk sportief bezig, ook op vakantie. Lui op een bedje liggen met een boek; ik moet er niet aan denken. Zet mij maar in de bergen of op een surfboard.

Waar wil je afspreken?

Vul je naam en email in en kies je locatie waar je met mij wilt afspreken.

Of toch iemand anders spreken?

Liesbeth

Recruiter

06 30371642

Meer over Liesbeth >

Jan

Recruiter

06 23134847

Meer over Jan >

Daniel

Recruiter

06 57727972

Meer over Daniel >

Kees

Recruiter

06 46562951

Meer over Kees >