Antoinette van Ballegooijen

Lisanne-werken met passie-uitzendbureau

Zet jij jouw CV online, ben je ‘open to work’ of solliciteer je op een leuke vacature? Dan neem ik contact met je op en ga het gesprek met je aan. Samen gaan we kijken wat jouw wensen zijn en waar je competenties liggen. In mijn jarenlange werkervaring heb ik altijd veel contact gehad met mensen en hierdoor kan ik ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens ons kennismakingsgesprek. Zo krijg ik het beste beeld van jou als persoon en ga ik mijn uiterste best doen om die ene leuke baan voor je te vinden.

Buiten werktijd vind ik het heerlijk om gezellig met vrienden een drankje te doen, een filmpje te kijken met mijn vriend, te sporten of soms ook gewoon lekker op de bank neer te ploffen met een goed boek. Veel tijd om stil te zitten is er niet met twee zoontjes in huis, die houden de boel altijd lekker levendig. 

Of toch iemand anders spreken?

Jan

Jan-werken met passie-uitzendbureau

Recruiter

06 23 13 48 47

Meer over
Jan

Daniel

Daniel- werken met passie-uitzendbureau- bouw vacatures

Recruiter

06 57 72 79 72

Meer over
Daniel

Jan Arne

jan arne - werken met passie-uitzendbureau barendrecht

Recruiter

06 11 68 88 18

Meer over
Jan Arne

Lisanne

Lisanne-werken met passie-uitzendbureau

Recruiter

06 21 37 28 83

Meer over
Lisanne